Home

VESTI

Deliverance Inc. rade na drugom albumu

No Comments Latest

Deliverance Inc. rade na drugom albumuNiški trio koji je svojim prvim izdanjem pobrao pozitivne kritike širom regiona ovih dana intenzivno radi na pesmama koje će se naći na drugom albumu. Deliverance Inc. predvodi Dejan Najdanović Najda, pevač legendarnih grupa Smak i Generacija 5, a osim njega u postavi su Milan Stanimirović i Vladan Božilović.
   

Prvo izdanje nazvano “Deliverance Inc.”, objavljeno za Harmony Star Production iz Australije, sadrži deset numera na engleskom jeziku, a nekoliko meseci nakon izlaska grupa je objavila i prepeve četiri pesama na maternjem, srpskom jeziku.
   

“Odluka na kom jeziku će biti nove pesme nebitna. U svakom slučaju ostaćemo verni zvuku koji je obeležio i prvi album, a pesme još čvršće i bez kompromisa o dužini. Ovaj put očekujemo još bolju i moderniju produkciju mada je i na našem albumu to jedna od bitnih stvari, a zasluge za to idu Vranjkoviću iz Block Outa i Nježiću iz Bajaginih Instruktora”, rekao je lider grupe Najda.

Nadovezujući se na onaj muzički deo izdanja, Najda je otkrio i neke od konkretnih planova grupe.

 

 

 Deliverance Inc. rade na drugom albumu

Deliverance Inc. rade na drugom albumu

 

 

“Planiramo da prvo snimimo album, da on ispadne kako i očekujemo. Nismo bili u situaciji da uradimo više spotova pa će i to biti primarna stvar, a o izdavaču kad završimo snimanje. Naše izdavačke kuće naplaćuju tuđe projekte kao svoje pri tome ne ulažu ništa, što znači teško da će album biti objavljen pod etiketom domaćeg izdavača“.