Home

VESTI

“Deathmatch – do poslednjeg čoveka” 1. januara u Compressoru

No Comments Latest

"Deathmatch – do poslednjeg čoveka" 1. januara u CompressoruDok se sumiraju utisci i sva prekršena pravila u novogodišnjoj noći i sakuplja energija za najbolji parti dan posle, Happynovisad i Baseline ekipe oštre svoje DJ skilove i spremaju se za nabrutalniji do sada obračun na klupskom podijumu.

Ovo će biti jubilarna peta godišnjica Deathmatch žurke, na kojoj će u nedelju 1. januara 2012. dve organizacije osmi put odmeriti snage za pultovima kluba Compressor u Novom Sadu.

 

Baseline zauzima VIP binu i do poslednjeg čoveka boriće se Lemon, Jackie Dagger, Rasheed, M-Tech, Double B i MC Shpira dok će se na drugoj bini Happynovisad ekipa u gotovo nesavladivom sastavu – Salvador Diaspora, Yeah Left, Dee Face, Roy Fokker i Vladimir Aćić, surovo nadmetati za svakog novog vatrenog fana.

 

 Deathmatch – do poslednjeg čoveka

Deathmatch – do poslednjeg čoveka

 

Jutro na neutralnoj teritoriji za pripadnike oba klana od 5h pripremaju Gregor, Klaus i Arhitek kao i Otto Von Disko b2b SMT#NG.

Ko će vladati noćnim životom u novoj godini, čiji su fanovi bučniji, čije su plesne cipelice vatrenije, sve se meri u tradicionalnom Deathmatch obračunu dve organizacije, a žurka obećava još jedan potpuno drugačiji 1. januar.

Vrata Compressora otvaraju se od 22h, cena ulaznice pre ponoći je 200 dinara, a nakon ponoći 400 dinara.

 

 

Više informacija na Facebook eventu:

www.facebook.com/events/109917005793046/