Home

VESTI

David Lynch objavljuje singl

No Comments Latest

David Lynch objavljuje singlDavid Lynch je u svojoj šezdeset i četvrtoj godini izdao singl za englesku nezavisnu etiketu Sunday Best. Stvar se zove Good Day Today i nikada ne biste pomislili da bi Lynch napravio takvu muziku. Sam je i otpevao vokale.

Rob da Bank iz Sunday Best je izuzetno zadovoljan: "Morao sam da se uštinem inače bih bio ubeđen da sanjam da je David Lynch izdao ploču za nas.

 

Ne samo da je majstor koji je snimio neke od mojih omiljenih filmova, nego je i talentovan producent koji razume koliko moćna može da bude muzika. Jedva čekam da otkrijemo svetu ovu fantastičnu ploču."

 

Ben Turner, drugi gazda Sunday Best dodaje:Ploča ima zvuk i raspoloženje za koje možemo da kažemo da je jedinstveno, Linčovo. Ali ono što je interesantnije je da ova ploča postavlja realno visoke produkcione standarde za ovaj žanr. Ma, ko bi sumnjao da će Lynch napraviti nešto što provocira na kreativne misli…."

Na b strani je nešto stvar I Know koja nešto više podseća na Lynchove filmove. Singl je izašao na iTunes danas 29. novembra.

 

 

 {mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=RPmTRKB5Bdg|width=450|height=364{/mgmediabot2} 

 David Lynch – Good Day Today

 

 

Izvor:

beatnsound.rs