Home

VESTI

David Guetta – Everytime We Touch (Positiva Rec.)

No Comments Latest

‘Everytime We Touch’ je novi single i logičan korak uspešnog serijala sa albuma Pop Life koji je potpisao David Guetta. Prethodili su mu hit singlovi ‘Love Is Gone’, ‘Love Don’t Let Me Go’, i ‘Baby When The Lights’. Ovo je i lični favorit Guette jer je istu pisao duže razdoblje u saradnji sa Chris Willisom, a kod produkcije je saraÄ‘ivao sa dvojcem iz Swedish House Mafia ekipe, Steve Angellom i Sebastian Ingrossom.

Guetta je ove godine došao na 5. mesto na DJ Mag-ovoj lestvici najboljih svetskih DJa i drugu godinu zaredom je najbolje plasirani DJ u kategoriji house muzike. U vreme kada ovom listom haraju trance imena ovo je ogroman uspeh za celokupnu house scenu.

 

U 2008.g. David je probio granice popularnosti jer su njegovi video klipovi na servisu Youtube.com dosegli gledanost od preko 50 miliona puta, a kao muzičar nastupio je u najboljim klubovima promovišući svoj projekt F*** Me I’m Famous. Ugostili su ga imena poput Ministry of Sounda, Pache i Cocoona.

‘Everytime We Touch’ je kombinacija underground i mainstream muzike. Muzičari, gledajući ovo, je nesumnjivo još jedan electro-house hit jer spoj ove undergrounda i komercijale se pokazao pravim rešenjem barem kod Guette.

 

Ovaj put su mu pomogli njegovi najveći aduti i definitivno imena koja su se već dokazala na sceni. Remixe za ovu pesmu su radili David Tort, In Petto i Robbie Rivera. Službeno izdanje zakazano je za 19. Januara na Positiva Records.

 

 

 

Izvor:

KlubskaScena.com