Home

VESTI

Dan Elektronske Muzike Vol.4 u Beogradu

No Comments Latest

Dan Elektronske Muzike Vol.4 u BeograduVeć četvrti put po redu se organizuje Dan Elektronske Muzike u Beogradu, gde se okupljaju ljudi koji su zaljubljenici u elektronski zvuk, druže, dele znanje i stvaraju partnerstva.

  

I ovog meseca, u subotu 27. juna od 16h okupljaju se EDMovci na SAE Institutu (www.belgrade.sae.edu), gde će se družiti i čuti interesantne priče od Tijana Todorović a.k.a. Tijana T i Matije Sokića a.k.a. John Belka.
 

Inače, Matija je bio naš prvi gost na prvom Danu Elektronske Muzike, gde je pričao o produkciji elektronske muzike. Ovoga puta, Matija će pričati o analizi pesme i načinu komponovanja.

Tijana će otvoriti diskusiju pod nazivom "Zašto ne treba da pravite muziku bez preke potrebe". Da li je neophodno imati svoja izdanja? Koji su motivi za stvaranje i kreativno izražavanje? Da li DJ mora da bude i producent? Kako stići do uspeha koji vam pripada? Ovo su neka od pitanja koja ćemo postaviti uz priče o Tijaninim iskustvima i anegdotama tokom dugog i dinamičnog putovanja kroz muzički svet.

 

 

 Dan Elektronske Muzike Vol.4 u Beogradu

Dan Elektronske Muzike Vol.4 u Beogradu

 

 

Već punih 15 godina Tijana se bavi elektronskom muzikom i poznaje muzičku scenu iz različitih perspektiva. Počela je kao novinarka i autorka muzičkih TV emisija na Studiju B i B92, godinama radila kao PR Exit festivala, već skoro 10 godina uspešno pravi svoje žurke u Beogradu, a njeni hobiji pevanje i DJ-postali su profesija. Nekoliko godina blisko je saradjivala sa njujorškim techno i house producentom Abe Duque-om, sa kojim ima zajednička izdanja. Sa impresivnim live act-om obišli su najbitnije svetske klabing destinacije od Ibize preko Berlina do Moskve. Nakon završetka ovog projekta Tijana nastupa samostalno kao DJ i povremeno snima gostujuće vokale. U poslednjih nekoliko godina uvrstila se u red retkih domaćih DJ-eva sa internacionalnom karijerom. Dokaz za to je i nastup u berlinskom Berghain/Panorama Baru, trenutno najpoznatijem klubu u svetu gde su sa prostora cele Jugoslavije nastupali samo ona i Vlada Janjić kao i nastupi na We Love Sundays žurkama u klubu Space na Ibizi i prošlogodišnje gostovanje u čuvenom njujorškom Output klubu.

Ulaz je slobodan, a prijave obavezne: www.belgrade.sae.edu/rs/form

 

Dan Elektronske Muzike Vol.4
U subotu 27. juna na SAE Institutu u saradnji sa Calavera&Manya