Home

VESTI

Dama pobednica “Staropramen karaoke izazova” u Nišu

No Comments Latest

Dama pobednica "Staropramen karaoke izazova" u NišuAnđela Budimirović je pobednica niškog nadmetanja muzičkih talenata "Staropramen karaoke izazova" koja je svojim glasom izborila put u zlatni Prag i posetu Staropramen muzeju!  

"Kada sam se prijavila na Staropramen karaoke nisam očekivala ovako veliko takmičenje i ovoliko ljudi. Iskreno nisam se nadala pobedi jer je konkurencija bila jaka, zato sam presrećna i prezadovoljna. 

 

Zaista se radujem što ću otići u Prag jer tamo nikada nisam bila, a na putovanje vodim svog dečka jer je on moj savetnik i velika podrška po pitanju pevanja. Do sada nisam učestvovala u ovako velikom karaoke takmičenju, ovo je za mene veliko iznenađenje i zaista sam jako zadovoljna jer ovo je moj najveći uspeh do sada“, rekla je pobednica Anđela Budimirović.

 

 

 Pobednica Anđela Budimirović

Pobednica Anđela Budimirović

 

Za podršku takmičarima i veselu atmosferu bila je zadužena naša poznata voditeljka, Marija Kilibarda: „Veoma mi je drago što sam se priključila Staropramen karaoke karavanu i što nastavljamo sada već tradicionalno ludu zabavu. Prošle nedelje smo bili u Jagodini, izabrali prvog pobednika i sjajno se proveli! Uz Staropramen je dobar provod zagarantovan i obećavam sjajne žurke na našim karaoke večerima.“

Žiri sastavljen od predstavnika niških medija, organizatora takmičenja i predstavnika kluba Sunset odlučio je o pobedniku „Staropramen karaoke izazova“ u čemu im je pomogla i publika koja je svoj glas dala jačinom aplauza. Gost iznenađenja bio je Milan Strongman Jovanović, jedan od aktera u filmu „Parada“, Srđana Dragojevića. 

 

 

 Pobednica Anđela Budimirović

Pobednica Anđela Budimirović

 

Dame su sinoć u Nišu trijumfovale među brojnim hrabrim takmičarima, a drugo i treće mesto „Staropramen karaoke izazova“ po mišljenju žirija i publike osvojile su Dragana Videnović i Nevena Ristić! Tri finalistkinje nadmetale su se za glavnu nagradu, a interesantne nagrade u znaku Staropramena podeljene su mladim talentima koji su se našli na drugom i trećem mestu. Pravo učešća u ovom karaoke takmičenju imaju svi ljubitelji piva i dobre zabave.

Zimski krug nacionalnog takmičenja „Staropramen karaoke izazov“ održava se u većim gradovima Srbije. Počevši od Jagodine i Niša, Staropramen karavan će do kraja godine obići i Užice, Loznicu i Sombor.