Home

VESTI

Club Retro – Svemirski Disco

No Comments Latest

Club Retro - Svemirski DiscoClub Retro je novootvoreni, potpuno renovirani klub u Banja Luci, stvoren za ludi vikend-provod sa ekipom.

 

Jedinstven spoj modernog i retro ambijenta, oživljava atmosferu rasplesane disko-ere. Nalazi se u Ulici Sime Matavulja br. 28, Banja Luka (bivši Shakers Bar, kod kružnog toka). Od sedećeg vikenda, 7. februara, Club Retro postaje baza serijala žurki Svemirski Disko, koji će banjolučkoj publici ponuditi novi, drugačiji doživljaj klabinga.

 

Prostor kapaciteta 250 mesta, opremljen je profesionalnim osvetljenjem i ozvučenjem, inovativnim sistemom ventilacije, a posebno se ističe šareni, svetleći dance floor koji poziva na ples!

 

Na prvo svemirsko putovanje vodi nas, banjalučkoj publici već dobro poznat Toni Juranović, uz domaću podršku – Jomu Maju i Play On-a.

 

 

 Club Retro - Svemirski Disco

Club Retro – Svemirski Disco

  

Toni Juranović – DisKo Free(k)-lancer koji beskompromisno i s užitkom razbija sve muzičke restrikcije i ograničenja. Preko 16 godina iskustva, uz nebrojeno nastupa u regiji i izvan nje. Preduga je lista uticajnih imena elektronske scene s kojima je sarađivao i dijelio stage. Redovan je gost domaćih i stranih festivala. Stilski neograničen, jedinstven i nepredvidljiv.

All aboard & dance!