Home

VESTI

Chris Rea u Beogradskoj areni

No Comments Latest

Čuveni bluz pevač i gitarista Kris Ria održaće koncert u „Beogradskoj areni“ tačno na svoj 57. rođendan, 4. marta 2008. godine sa početkom u 20:30h.

Od svog prvog albuma iz 1978. i singla "Fool (if You Think It's Over)" do danas je prodao preko 30 miliona ploča. Iako je na početku karijere američke top liste bile naklonjenije, posle albuma „The Road to Hell“ iz 1989. godine s kojim je zabeležio najveći uspeh u karijeri, definitivno osvaja i evropsku publiku. I kritika i publika širom sveta slažu se da se osamdesete, a naročito devedesete godine, ne mogu zamisliti bez hitova kao što su „On The Beach“, „Road To Hell“, „Blue Caffe“, „Josephine“, „I Can Hear Your Heartbeat", "Auberge".

Prepoznatljiv glas i muzički stil ovog izvrsnog pevača, kompozitora i gitariste svrstali su ga u sam vrh svetske muzičke elite pored Džo Kokera i Geri Mura koji su takođe nedavno održali koncerte u Beogradu, tako da će ovaj koncert biti još jedan u nizu odličnih muzičkih dešavanja koja vas čekaju u „Beogradskoj areni“.