Home

VESTI

Bili smo na… Beck’sperience Spring Special

No Comments Latest

 Beck’sperience Spring Special okupio je oko 5.000 ljudi, poklonika dobrog elektronskog zvuka na platou ispred Muzeja savremene umetnosti!

Slike sa ovog eventa već možete pogledati u Galeriji slika !

Već oko 23 časa, počelo je zagrevanje uz Deeface iz Novog Sada. Nakon njih, njujorški producent i DJ – Abe Duque zajedno sa Tijanom T iz Beograda napravio je pravi spektakl igrajući se mixetama, elektronskim instrumentima i glasom.

Oko jedan sat posle ponoći nastupio je DJ Hell, centralna zvezda Beck’sperience Spring Special-a. Vodeći nemački DJ, legenda nemačkog clubbinga i omiljeni DJ Hugh Hefnera, uz čuvenu kombinaciju glamura i undergrounda, doveo je atmosferu do usijanja, a kulminacija pozitivne energije prostrujala je kroz Plato.

U nastavku večeri, ženski duet Le Chic iz Madrida, hipnotisao je dancefloor Beck’sperience-a zvucima electra, techna, minimala i acida. Susana i Rebeca zabavljale su Beograđane do ranih jutarnji sati!

Vrhunski provod nastavljen je i  na AFTER PARTIJU, kada je u galeriji Super Space pred više stotina poklonika dobrog neo-post-punk-dance-a, nastupio DJ trenutno jednog od najpopularnijih svetskih dance projekta LCD Soundsystem, Pat Mahoney iz Njujorka, zajedno sa domaćim DJ Brkom.

Pat Mahoney, bubnjar i DJ LCD Soundsystem, izveli su svoj specijalni disco performance rezervisan samo za najodanije beogradske clubbere, a dobar provod trajao je do ranih jutarnjih časova.

Oba muzička događaja, pratila je akcija Apatinske pivare „Kad pijem – ne vozim“, koja ima za cilj da se podigne svest mladih o riziku kombinacije alkohola i vožnje.

BECK’SPERIENCE će nastaviti tokom čitave 2008. godine da kroz ekskluzivitet umetnika koji nastupaju, neprikosnovenu tehničku produkciju i uređenje enterijera domaćoj publici i poklonicima kvalitetnog elektro – house zvuka priređuje nezaboravma iskustva i vrhunski clubbing!