Home

VESTI

Best of Red Bull MC Battle

No Comments Latest

Best of Red Bull MC BattleOve subote, 7. januara u 20:00, ekskluzivno na MTV kanalu pogledajte retrospektivu prošlogodišnje potrage za najboljim MC-jem u regionu.

 

U okviru Red Bull MC Battle 2011 mladi ljubitelji hip hop kulture iz BiH, Srbije i Hrvatske pokazali su svoja verbalna umeća, a najuspešnije pogledajte u ovom specijalu!

 

Takmičenje pod nazivom Red Bull MC Battle 2011 je tokom oktobra prošle godine održano u nekoliko etapa, a sve je počelo  1. oktobra u Sarajevu, gde se odigralo prvo državno finale.

 

Slavio je pobednik Damir Karišik, poznatiji kao MC Kara, a prvoplasirana petorka je zaslužila plasman u regionalno finale. Nedelju dana kasnije, takmičenje se preselilo u Beograd, gde je još pet neafirmisanih MC-jeva, na čelu sa pobednikom Aleksandrom Baošićem (CoA), izborilo pravo na odmeravanje snaga na regionalnom finalu. 

 

 

 Red Bull MC Battle

Red Bull MC Battle

 

 

Poslednje državno finale na prošlogodišnjoj Red Bull MC Battle turneji po regionu održano je u Zagrebu, gde je pobedu zasluženo odneo Adam koji je ostala četiri najbolja hrvatska MC-ja poveo na centralni događaj ovog takmičenja.

 

Regionalno finale takmičenja Red Bull MC Battle 2011 održano je krajem oktobra prošle godine u Velikoj sali Doma mladih u Sarajevu, gde je domaćin večeri bio poznati reper Edo Maajka, a odluku o pobedniku doneo je tročlani žiri u sastavu: Frenkie, Timbe i Koolade. Takmičilo se 16 MC-jeva iz celog regiona, a nakon brojnih eliminacionih rundi, pobedu je odneo MC Sterma iz Sarajeva, koji je u finalnoj borbi bio bolji od CoE, srpskog šampiona.

Kako su izgledale najžešće verbalne borbe prošlogodišnjeg Red Bull MC Battle-a i kako je najbolji MC u regionu izvojevao pobedu – pogledajte u  retrospektivi takmičenja Red Bull MC Battle 2011: premijerno u subotu, 7. januara u 20:00, a potom i u repriznim terminima – u nedelju, 8. januara u 15:40 i u ponedeljak, 9. januara u 19:30, samo na MTV kanalu!

 

 

 

 

 

Izvor:

mtv.rs