Home

VESTI

Besplatan MTV Download:SevdahBABY ft. Ana & DJIXX “Poznata”

No Comments Latest

SevdahBABY

 Ove subote, 13. oktobra tačno u podne, MTV sajt postaće bogatiji za još jedan sing koji možete besplatno da preuzmete – u pitanju je numera "Poznata" beogradskog elektro-pop dua SevdahBABY i Ane Milenković.

 

Sve je počelo kada su pop pevačica i kantautorka Ana Milenković i već uigrani duo SevdahBABY, došli na ideju o muzičkoj saradnji.

 

Kao proizvod te saradnje nastala je pesma "Poznata". U pitanju je pesma sa specifičnim, pomalo provokativnim, ali ipak tužnim tekstom.

 

Produkcijski, pesma obiluje dobro poznatim SevdahBABY elektro-pop zvukom – koji je ovog puta obogaćen novijim dubstep uticajima. Svaki ton, efekat, instrument koji su se našli u pesmi imaju zadatak da još više naglase poruku i smisao teksta, koji opisuje probleme i stanje našeg, ali i globalnog društva.

 

Ideja o saradnji potekla je od Ane, koja je autor teksta i melodije, a uz Milanova odlična aranžmanska i harmonska rešenja pesma je dobila pravu težinu, pa zajedno potpisuju muziku. Svoj šarmantni pečat svakako je dala i Djixx. Svi zajedno navode: "Zajednički cilj nam je da se probudi svest kod mladih ljudi, da budu svoji, originalni i prirodni".

 

 

 SevdahBABY

SevdahBABY ft. Ana & DJIXX

 

 

Besplatan MTV download // Singl "Poznata" SevdahBABY ft. Ana & Djixx od subote, 13. oktobra tačno u podne, samo na MTV.rs.

 

 

 

Izvor:

MTV