Home

VESTI

Besplatan download nove pesme grupe LeeLooJamais “Night Phone”

No Comments Latest

LeeLooJamais

Web stranice regionalnog MTV-ja od 24. do 31. januara ekskluzivno će ponuditi besplatano preuzimanje novog singla “Night Phone” slovenačke pop grupe LeeLooJamais. Download počinje u ponedjeljak, 24. januara minut posle ponoći.

LeeLooJamais će 2010. godinu pamtiti po brojnim koncertima, snimanju novog albuma i nominaciji za nagradu Best Adria Act.

 

U 2011. godini nastavljaju punim tempom i već u ponedjejak, 24. januara na MTV web stranicama izdaju drugi singl koji će najaviti njihov četvrti album. Album, u potpunosti na engleskom jeziku, biće objavljen u aprilu.
 
Posle velikog hita “Still I Try” nastavićemo da plešemo uz ritmove singla “Night Phone”, koji smo već čuli u novogodišnjem izdanju MTV-jeve Hitorame.

 

 

 {mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=gD2BNL-1zUw|width=450|height=364{/mgmediabot2} 

LeeLooJamais

 

U ponedeljak, 24.01. pesme će biti dostupan besplatno na www.mtv.rs , www.mtv.com.hr i www.mtv.si u mp3 formatu do ponedeljka, 31. januara tačno u ponoć. LeeLoojamais fanovima poručuju: “Isplati se! Neće vam biti žao!”

{xtypo_rounded1}P.S. LeeLooJamais su otvoreni za kritike i pohvale, tako da možete bez suzdržavanja slati mail na info@leeloojamais.com i komentarisati singl.{/xtypo_rounded1}