Home

VESTI

Besplatan download nove pesme Bei The Fish “Ideal Woman”

No Comments Latest

Bei The FishU ponedeljak, 14. februara, tačno u podne, novi singl „Ideal Woman“ makedonskog elektro-pop sastava Bei The Fish i Karoline Gočeve postaće ekskluzivno dostupan za besplatno preuzimanje na web-sajtovima regionalnog MTV-ja!

Singl će moći besplatno da se preuzme sa web-sajtova regionalnog MTV kanala (www.mtv.rs , www.mtv.com.hr i www.mtv.si) u periodu od dve nedelje, nakon čega će postati dostupan i na zvaničnom sajtu benda (www.beithefish.com).

 

„Ideal Woman“ je drugi singl sastava Bei The Fish sa još uvek neobjavljenog albuma, nakon „When He Was Young“ koji je nedavno svoju premijeru doživeo na regionalnom MTV kanalu. Kako ime singla „Ideal Woman“ i nalaže, kao gostujući vokal na numeri pojavljuje se makedonska pop-princeza Karolina Gočeva. Ovo je prvi put da Bei The Fish sarađuju sa Karolinom.

 

 

 Ideal woman
Ideal woman

 

"Snimanje je prošlo super“ – kaže Ognen Anastasovski, lider benda – „Karolina je odradila svoju magiju i otišla. Ja sam čekao da se slegnu utisci, zatim sam je pozvao i rekao joj da je uradila fenomenalan posao. Zatim je doŠao Vasil Gjuroski koji je skroz otkačio na stvar, ja sam već totalno poludeo, a ostatak benda je rekao – neverovatno!"

 
"Jako sam se prijatno iznenadila kada su me potražili radi saradnje“ – dodaje Karolina Gočeva  – „pre svega zbog toga što smo potpuno različiti muzičari. Ali odmah sam prihvatila ponudu jer sam veliki fan benda Bei The Fish. Pesma je sasvim drugačija od onoga na šta je moja publika navikla da čuje od mene, ali sam ubeđena da će svi biti zadovoljni ishodom ove neobične saradnje".

 

 

Bei  The Fish

Bei The Fish

 

Nakon što singl „Ideal Woman“ bude stigao do svih onih kojima je i namenjen, bend planira i snimanje video spota koji će, po običaju, biti premijerno prikazan na regionalnom MTV kanalu.

Radni naslov novog albuma benda je Just an Idea?!, a u pitanju je dvostruko izdanje koje će delom biti objavljeno u junu ove godine, da bi kompletno izdanje svoju zvaničnu objavu doživelo krajem godine. Izdavač ovog duplog diska biće produkcija Krug i PMG Recordings. Sudeći po rečima frontmena benda Bei The Fish, očekuje nas jedno neobično izdanje.