Home

VESTI

Belgrade got Pranked!

No Comments Latest

Timo Maas u SarajevuPopularna MTV-jeva emisija „Pranked“ poslužila je kao inspiracija za snimanje prve javne pranked podvale u centru Beograda!

Da li ste nekada nekome u kafu sipali so umesto šećera i iz prikrajka vrebali reakciju? Iscrtali flomasterima lice pijanom drugaru dok je ovaj spavao čvrstim snom?

 

Pričvrstili nekoga lepljivom trakom za stub u centru grada? Postoji termin koji definiše ovakve i slične egzibicije.

 

 

Belgrade got Pranked!

Belgrade got Pranked!

 

Reč dana je prank – vragolasta šala, prijateljska nestašna podvala bliskoj osobi, bez dalekosežnih posledica po nju.

Slučajni prolaznici koji su se u petak, 22. jula ujutru, obreli na Terazijama, bili su nasamareni i svedoci jedne ovakve javne podvale, koju je regionalni MTV realizovao u saradnji sa agencijom McCann Erickson iz Beograda.

Video će uskoro biti dostupan online, a kao inspiracija ovom poduhvatu poslužila je popularna MTV-jeva emisija „Pranked“.

Osim nedvosmislene podrške koju pruža muzičkoj sceni, tema prema kojoj je MTV oduek gradio veliku posvećenost jeste dobra šala i kvalitetan smisao za humor.

 

 

Belgrade got Pranked!

Belgrade got Pranked!

 

Emisija koja je otišla korak dalje i omogućila šaljivdžijama širom sveta da na TV dospeju upravo zahvaljujući šaljivim drugarskim podvalama – jeste „Pranked“, šou koji regionalni MTV emituje od novembra 2009. godine.

Najbolje podvale iz „kućne radinosti“, koje na originalan i vragolast način prezentuju voditelji Streeter i Amir, tema su svake polusatne emisije ovog interaktivnog serijala.

Prvu sledeću priliku da rezimiraju širok spektar šala i podvala, koje je „Pranked“, u dve sezone, doneo na male ekrane, imaće gledaoci regionalnog MTV-ja u subotu, 30.jula i nedelju, 31.jula, kada je na programu MTV Pranked Weekend.

 

 

 

MTV Pranked Weekend: 30.jul i 31.jul, samo na MTV-ju!
Više informacija na www.mtv.rs