Home

VESTI

Beck’sperience izlozba fotografija

No Comments Latest

Otvaranje izložbe fotografija sa prethodnih "Beck'sperience" zabava održaće se u galeriji "New Moment", Hilandarska 14, u utorak, 1. aprila u 19 časova. Tema izložbe je: „Energija Beck`sperience-a u 2007“ dok se na fotografijama nalaze nezaboravna gostovanja vrhunskih imena iz sveta elektronske i klupske muzike – DJ Tiga, Sven Vath-a i Chemical Brothers-a.

Izložba fotografija biće ujedno i prilika da iz prve ruke saznate šta donosi predstojeći muzički spektakl Beck’sperience koji se održava 4. aprila 2008. godine u EXPO XXI!

Zvezde prvog u 2008. godini Beck’sperience-a su legendarni tehno duet Alter Ego, house guru Jerome Sydenham i jedno od najvećih otkrića 2007. godine, Efdemin.

Serijal BECK’SPERIENCE je tokom 2007. predstavio domaćoj publici brojna vrhunska imena iz sveta elektronske i klupske muzike – na do sada 3 održana događaja u Expo centru i Beogradskoj areni nastupili su Tiga, Chemical Brothers, Sven Väth, Zombie Nation i Chris Tietjen. Sva tri pomenuta događaja imali su odličan odziv publike koji kulminirao 24.11. kada je Cocoon party u potpunosti raspodat nekoliko dana pred održavanje.

Vodeći se idejom unapređjivanja ponude i podizanja standarda muzičkih događaja kroz ekskluzivitet umetnika koji nastupaju, vrhunsku tehničku produkciju i uređenje enterijera BECK’SPERIENCE se tokom prošle godine nametnuo kao jedan od vodećih parti brendova. Brojna iznenađenja, vrhunski muzički događaji koji predstavljaju velike zvezde svetske muzičke scene, slede i u ovoj godini, počevši od 4. Aprila, kada će u novobeogradskoj hali ExpoXXI nastupiti legendarni elektro tehno duet Alter Ego, house guru Jerome Sydenham i jedno od najvećih otkrića 2007. Efdemin. Ulaznice po ceni od 800 dinara nalaze se u pretprodaji od ponedeljka 17. marta.