Home

VESTI

BECK’SPERIENCE SUMMER PARTY 2008!

No Comments Latest

Beck’sperience, najuspešniji domaći clubbing serijal  tokom 2007. i 2008. predstavio je brojna vrhunska imena iz sveta elektronske i klupske muzike.

 
Na do sada 5 održanih dogaÄ‘aja u Srbiji nastupili su Tiga, Chemical Brothers, Sven Väth, Zombie Nation, Chris Tietjen, Alter Ego, Jerome Sydenham, Efdemin, DJ Hell, Abe Duque, Le Chic.

Uz letnju atmosferu i dobre vibracije stiže i Beck’sperience koji se u julu seli u Crnu Goru! Prvi Beck’sperience party u Crnoj Gori održaće se u četvrtak, 24. jula 2008. u diskoteci Maximus u Kotoru, sa početkom u 22 sata.

 

Clubbing.RS ekipa već pakuje kofere, vidimo se tamo… Cool

 

 

 Beck’sperience Summer Party otvara Marko Nastić najpoznatiji i najuspešniji srpski DJ i producent, dobitnik ovogodišnje nagrade “SEE Me Aword” za najboljeg techno DJ-a u jugoistočnoj Evropi. Osnivač je Recon Warriors – prve srpske tehno etikete, a njegov muzički ukus je širok i otvoren je za sve stilove.

Pored njega, nastupiće i Marko Milosavljević, beogradski DJ i producent koji je nastupao na gotovo svim važnim Festivalima u regionu. Menadžer je domaće i inostrano zapažene i priznate etikete Recon Warriors i njenih pod
izdavačkih kuća Recon Light i Traffica, sa vec 19 objavljenih izdanja i 5 koja su u pripremi. Opravdano ga proglašavaju najvećom nadom DJ scene u Srbiji.

Iz dalekog ÄŒikaga stiže nam MAZI – istinski predstavnik savremene house muzike koji je od svog prvog oficijelnog izdanja 1994. potpisao preko 200 naslova kao producent i remikser uključujući i album “Community“ i seriju EP-a za prestižni NRK.

Tu je i Gordan Paunović, doajen beogradske klupske scene jedan od retkih koji može da napravi balans između prljavog i sofisticiranog, od deep housa do electro-punka.

Za putovanje u okvirima suptilnog deep i underground house zvuka biće zadužen Vlada Janjić, poznati DJ evrospkih klubova poput Flexa u Beču, Batofara u Parizu, Ultraschalla u Minhenu, Propaganda u Moskvi, Watergatea
i Panoramabara u Berlinu.

TakoÄ‘e, tokom Beck’sperience Summer Party nastavlja se akcija Apatinske
Pivare „Kad pijem – ne vozim“, koja ima za cilj da se podigne svest mladih o riziku kombinacije alkohola i vožnje.

Karte se mogu kupiti na ulazu diskoteke Maximus u Kotoru!

 

ÄŒetrvtak, 24. jul 2008. diskoteka Maximus, Stari Grad Kotor
Marko Nastić, Beograd
MAZI, Chicago – USA
Marko Milosavljević, Beograd
Gordan Paunović, Beograd
Vlada Janjić, Beograd