Home

VESTI

Beavis & Butt-Head – uskoro nova sezona!

No Comments Latest

Beavis & Butt-Head - uskoro nova sezona!Američki omiljeni "kritičari kulture" se vraćaju – nova sezona legedarnog animiranog serijala u SAD počinje krajem oktobra…

Legendarni "kritičari kulture", Mr. Beavis & Dr Butt-Head, se zaista vraćaju posle punih 14 godina!

 

Ovu vest smo vam preneli u februaru, a sada je američki MTV objavio da će se za tržište SAD nova sezona nezaboravnog serijala, koji je svojevremeno kreirao Mike Judge i koji se prikazivao od 1993. do 1997, lansirati 27. oktobra.

Da fanovi ovog serijala i dvojice poznatih i potpuno blesavih animiranih karaktera koji su do sada obrađeni u tačno 200 epizoda "ne sanjaju" pokazao je i prvi trejler, koji se pojavio početkom leta.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=s_PzXIeKeQU|width=450|height=364{/mgmediabot2}
NEW Beavis and Butthead Episode Preview 2011

Tada smo vam sa zadovoljstvom preneli da nam je drago što u međuvremenu Beavis & Butt-Head nisu naučili baš ništa o društvenoj odgovornosti i bilo kakvoj pristojnosti, i da su jednako "ludi", ako ne i "luđi" nego što su bili – poslednju emitovanu staru epizodu pod nazivom "Beavis And Butthead Are Dead" možete da pogledate ovde.

A upravo lansirani novi trejleri pokazuju da je situacija bolja nego što je ikada bila – sada, osim video spotova i filmova, naši "kritičari kulture" mogu da se bave i reality show emisijama, internetom i ludostima kao što su Ultimate Fight takmičenja. Pre nego što nas i pitate kada će se nove epizode pojaviti na TV kanalima van SAD, odgovaramo unapred: ne znamo, i javićemo vam na vreme.

U nastavku, pogledajte šta nas čeka u budućim epizodama i uverite se i sami da je sve u najboljem redu – "Beavis and Butt-Head Are (Really) Back"!

 

 

 

Izvor:

MTV