Home

VESTI

Atheist Rap 23.5 kreće na turneju

No Comments Latest

Atheist Rap 23.5 kreće na turneju

U okviru jubilarne turneje kojom proslavljaju 20 godina postojanja i rada popularni novosadski bend „Atheist Rap“ će 23. i 24. maja nastupiti u novom „Livingroomu“ u beogradskom SKC-u a ulaznice (za jedan koncert) u pretprodaji koštaju 400 dinara i mogu se kupiti u novom „Livingroomu“.

Gosti na koncertu u subotu, 23. maja, će biti beogradski sastav „Prljavi dripci“ dok će u nedelju, 24. maja, kao gosti nastupiti novosadski ska pank bend „Ringišpil“. Budući da će narednog vikenda biti tačno 20 godina od prvog koncerta benda (održanog u klubu „Kapija“ u Novom Sadu davnog 22. maja 1989), članovi grupe „Atheist Rap“ obećavaju pravo rođendansko slavlje, a publika će moći da uživa u nezaboravnim nastupima novosadskih rokera.

Na slavljeničkoj turneji „Atheist Rap“ će održati tridesetak koncerata u zemljama regiona, a nakon nastupa u Beogradu slede svirke u Koprivnici i Donjem Miholjcu a za 6. jun je zakazan centralni rođendanski koncert u Novom Sadu.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=3E7iVEaVi1M|width=450|height=277{/mgmediabot2}

 

Sve fanove očekuje pravi spektakl jer najavljeno da će specijalni gosti biti „Superhik“, „Lude krave“ i „Gužva u 16-ercu“ a veliku pažnju će sigurno izazvati i pojavljivanje legendarnog Nika Slotera, odnosno glumca Roba Stjuarta koji se devedesetih proslavio ulogom neuništivog detektiva u seriji „Tropska vrelina“.

Tokom leta „Atheist Rap“ će svirati i u Starčevu, Ruskom Krsturu, Kulpinu, na Lastovu…