Home

VESTI

Arrested Develpoment završavaju regionalnu turneju 11. juna u Beogradu

No Comments Latest

Arrested Develpoment završavaju regionalnu 11. juna turneju u Beogradu

Odličnim nastupom u Zagrebu Arrested Development započeli regionalnu turneju, koju završavaju 11. juba u Domu omladine Beograda.

Svojim hitovima "Tennesee", "People Everyday", "Mr. Wendal", ali i ostalim pesmama iz svog hip hop opusa te još nekim obradama, članovi grupe Arrested Development oduševili su sinoć zagrebačku publiku u klubu Aquarius.

Iako je prošlo desetak godina od kad su njihovi hitovi osvojili vrh svetskih top lista, tekstovi i melodije tih pesama nisu zaboravljeni.

Oduševljena publika pevala je zajedno sa bendom, koje predvode dva fenomenalna ženska vokala i energični i zanimljivi pevač Speech.

Obožavaoci iz našeg regiona konačno su dočekali da hip hop legende iz devedesetih dođu i održe svoje prve koncerte u Hrvatskoj, Bosni, Sloveniji i Srbiji!

 

 

 Arrested Develpoment klub Aquarius, Zagreb

Arrested Develpoment klub Aquarius, Zagreb

 

Arrested Develpoment, pred publikom u Zagrebu sinoć su potvrdili da su jedna od najdugovječnijh svetskih hip hop atrakcija, koja širi pozitivnu energiju i poruke pune života i ljubavi. U to će moći da se uveri i beogradska publika, kojoj su zakazali susret za subotu, 11. jun u 21h u Domu omladine.

Deset fanova ovih dana kroz nagradne igre imaće priliku da osvoje druženje sa bendom Arrested Development posle koncerta u Domu omladine Beograda.

Prema sinoćnim iskustvima fanova iz Zagreba bend je izuzetno opušten i zanimljiv i, kako kažu, nije u pitanju bilo obično pozersko fotografisanje već su hip hop legende rado popričale i razmenile utiske sa svojom publikom.

 

 

 Arrested Develpoment klub Aquarius, Zagreb

Arrested Develpoment klub Aquarius, Zagreb

 

 

Nakon odličnog zagrebačkog koncerta Arrested Development večeras nastupaju u Ljubljani, 09. juna u Rijeci, 10. juna u Sarajevu i koncertom u DOB-u 11. juna završavaju ovu regionalnu turneju.

Karte za beogradski koncert su u pretprodaji na Blagajni Doma omladine po ceni od 800 dinara.