Home

VESTI

Alternativni Rock festival ARF

No Comments Latest

U petak, 23. i subotu,  24. novembra u Studentskom kulturnom centru Beograda održaće se Alternativni Rock festival odnosno ARF. Na festivalu će nastupiti Sonny Vincent, Jarboli, Obojeni program, Rambo Amadeus, Deca losih muzičara, Intruder i Plasma-Arc Machining.

 

Cena ulaznice je 600 dinara a ulaznice se mogu nabaviti na blagajni SKC-a u Beogradu.

 

Specijalni gost festivala je Sonny Vincent legendarni njujorši punk muzičar.

 

Vincent je na punk sceni New Yorka postao poznat sredinom sedamdesetih godina. On je 1976. godine osnovao bend Testors a nastupao je sa sastavima Mink DeVille, Teenage Jesus & The Jerks, The Cramps, Suicide i Dead Boys. i muzičarima kao što su Thurston Moore, Lou Reed, John Cale, Wayne Kramer, Maureen Tucker, Scott Asheton i mnogi drugi. Poslednji dani 2007. rezervisani su za oproštajnu turneju neukrotivog pankera.

 

 

SVI NA POD! je trenutno jedinstven projekat u Srbiji. SVI NA POD! nije i jeste bend. Ignorišući definiciju "benda" i neminovno određivanje pravca, te identifikovanje sa istim, grupa ljudi se okupila oko jedne ideje i jedne namere – stvaranje dobre muzike. Muzika bez pravila – ili sa pravilima, kako god da im se dopadne i kuda god da ih odvede.

Petak, 23. novembar, 21:00 velika sala SKC-a

Nastupaju: Sonny Vincent (New York, USA), Jarboli, Obojeni program, Plasma-Arc Machining

Subota, 24. novembar, 21:00 velika sala SKC-a
Nastupaju: Svi na pod, Rambo Amadeus, Deca loših muzičara, Intruder