Home

VESTI

A State of Trance “Love Invasion” – akcija za Dan zaljubljenih

No Comments Latest

A State of Trance: Akcija za Dan zaljubljenihDan zaljubljenih doneće posebnu pogodnost svim fanovima Armina van Buurena i A State Of Trance koji žele da uživaju u svetskom trens spektaklu 3. marta u Beogradskoj areni.

Love Invasion planiran je za 14. i 15. februar kada se kupovinom jedne ulaznice dobija 50% popusta na kupovinu druge ulaznice! Ova posebna akcija trajaće samo tokom navedena dva dana i odnosi se na kupovinu regularnih ulaznica po ceni od 2.900 dinara, koja omogućava pristup nivoima 100, 200 i 400.

 

Na raspolaganju su prodajna mesta: blagajna Beogradske arene, Ušće Shopping Center, Bilet centar, Gigstix u Novom Sadu kao i online prodaja putem sajtova: gigstix.com, tickets.rs i ig-see.com. Sve informacije mogu se naći na adresi www.ig-see.com i na zvaničnoj Facebook strani: facebook.com/ASOTBelgrade.

Armin van Buuren najavio je lansiranje svetske turneje ASOT 550 u čuvenom londonskom klubu "Ministry of Sound" 1. marta od 20 do 22 časa (po našem vremenu), a cela žurka prenosiće se uživo preko live stream-a na kanalu A State of Trance (ASOT), koji je jedan od najomiljenijih radijskih programa na svetu i svoje jubileje slavi organizovajem velikih događaja na dva kontinenta.

 

 

Armin van Buuren
Armin van Buuren

 

Ove godine, svetska turneja ASOT 550 kreće 3. marta iz Beograda, koji je prvi među samo 6 gradova na svetu koji će biti domaćini ovom nesvakidašnjem spektaklu (ostali gradovi: Moskva, Kijev, Los Anđeles, Majami i Den Boš). Ovaj događaj organizuje Insomnia Global SEE, organizator zaslužan za Sensation u Srbiji.

U Beogradu nastupaju: Andy Moor, Armin van Buuren, Dash Berlin, Judge Jules, Markus Schulz, Setrise, Simon Patterson.

Armin van Buuren je već četiri godine za redom proglašen za najboljeg DJ-a na listi "DJ Mag Top 100", osvojio je nagradu za “Najbolji Mix radijski šou” na Zimskim muzičkim konferencijama 2006, 2007, 2008, 2009 i 2011. Armin je, najavivši novu turneju, izjavio: “Kao i prošle godine, želim ponovo sve da uradim tako da ASOT 550 pretvorim u prvoklasni svetski događaj. Veoma se radujem što ću ovaj doživljaj podeliti sa svim slušaocima, posetiocima i DJ-evima!”

A State of Trance je veoma popularan šou više od deset godina. To je jedan do napopularnijih i najomiljenijih nedeljnih radijskih programa sa preko 15 miliona slušalaca u 26 zemalja, preko 30 radio stanica širom sveta kao i putem satelita i internet radija.