Home

VESTI

Stand Up: Srđan, Jelena i gost zaprepašćenja

No Comments Kultura

Stand Up: Srđan, Jelena i gost zaprepašćenjaPosle kratke letnje pauze novo veče stand up komedije u Blow Up Baru u utorak 10. jula!

    

Pored stand up nastupa popularnih komičara iz organizacije Standuprs, Srđana Dinčića i Jelene Radanović, publika će imati priliku da vidi jedinstvenu, kostimiranu stand up tačku našeg zagonetnog gosta "sa one strane"….
     

Posao, vrućina, gradski saobraćaj… kako sve ono što nas izluđuje ovih tropskih dana može da postane urnebesno smešno? Odgovor iz prve ruke: veče stand up komedije u Blow Up Baru u utorak 10. jula. Program otvara zagonetna ličnost, moglo bi se reći nova nada stand up komedije, po imenu Sablasni Kosač:

"Život je taj koji uvaljuje ljude u neprilike, a Smrt uvek ispadne glavni negativac. Tvrdi da je to zbog toga što Život ima bolji marketing. Život piše romane, vreme je da i Smrt dobije priliku da kaže svoju stranu priče…Topla ljudska priča, uglavnom o odlascima."

 

Pošto Sablasni zagreje tj, oladi publiku u nastavku večeri će nas zabavljati dvoje sjajnih (i živahnih) komičara iz organizacije Standup.rs:

 

 

 Stand Up: Srđan, Jelena i gost zaprepašćenja

Srđan Dinčić

 

 

– Srđan Dinčić

"Kada je razmišljao čime bi mogao u životu da se bavi savetovali su mu da samo posluša svoje srce. Tako je počeo da “lupeta”. Smatra da je humor najbolji i najlepši način kojim se može dokazati nedokaznom, objasniti i onom ko ne želi da sluša, pokazati onom što ne želi da vidi, jer slatkim rečima se najbolje soli pamet. Ne voli narcisoidne ljude jer te budale misle da su lepši i pametniji od njega. Dobro podnosi poraze, ne podnosi pobednike. Obožava da se igra rečima a katkad i glavom." 

 

 

 

Stand Up: Srđan, Jelena i gost zaprepašćenja

 

Jelena Radanović

 

 

– Jelena Radanović

"Još kao omladinka je otimala mikrofon na školskim priredbama, ali su se roditelji nadali da joj zbog odsustva sluha životni poziv neće biti scena. Studirala sociologiju, ali odbija da bude socijalni slučaj. Stand up-om počela da se bavi, jer je lepša kad stoji. Uz podršku prijatelja počela da nastupa na rođendanima, slavama, svadbama i sahranama (kada je porodica pokojnika imala smisla za humor). Shvativši da sarme ne mogu da se zamene za džemper uplovila je u ozbiljnije vode, gde se uspešno davi."

 

Ulaznica: 100 din
Rezervacije: 063/441-655