Home

VESTI

Skandinavski dizajn na BDW 2013

No Comments Kultura

Skandinavski dizajn na BDW 2013Kako istovremeno biti uspešan arhitekta i dizajner nameštaja? Johannes Norlander iz Švedske će vam pružiti detaljnije objašnjenje na BDW konferenciji.

   

Norlander dizajnira nameštaj za švedske kompanije poput Nole i Asplunda, kao i japanske E&Y and Collex, dok njegova kompanija Johannes Norlander Arkitektur AB radi za privatne, javne i korporativne klijente i specijalizovana je u različitim oblastima savremene arhitekture.
 

Nikada nisam bio u Beogradu i zato se veoma radujem dolasku. Nadam se da ću sresti interesantne ljude i da će me inspirisati kreativno okruženje. Na svom predavanju ću opisati procese i metode rada studija uz predstavljanje izgrađenih projekata i projekata na kojima tek radimo. Trenutno projektujem nekoliko kuća. Trudim se da stvari postavim racionalno, ali istovremeno poetično. Ne znam mnogo o srpskoj kreativnoj sceni, ali mi se sviđa rad studija Bevk Perović, kaže Johannes Norlander.

Sposobnost dizajnera da prožima arhetipske objekte poetskom dimenzijom bi mogla da se opiše kao minimalizam u njegovim metodama rada, ali krajnji rezultat je često potpuno ispunjen uživanjem na granici izobilja.

 

 

 Skandinavski dizajn na BDW 2013

Skandinavski dizajn na BDW 2013

 

 

Ograničeni broj "early bird" ulaznica za bdw konferenciju po ceni od samo 149 evra za kupovinu do 19. maja (redovna cena 229 evra).

BDW Konferencija “INOVACIJA2” od 6. do 8. Juna 2013. u Beogradu

Rezervišite ulaznice na sajtu www.belgradedesignweek.com/tickets