Home

VESTI

SBB Video Zona pres. Noć Reklamoždera

No Comments Kultura

Vodimo vas na Ricky Force (UK) eventLjubitelji reklama i svetske kreativnosti, pred nama je omiljena Noć na koju čekamo godinu dana, jedinstvena Noć koja pada u više od 50 zemalja sveta i obasja sjajnim idejama preko 140 gradova.

 

Noć koja uveseljava milione zaljubljenika u čarobni svet reklama, među kojima su već 11.godina na hiljade i hiljade iz Srbije. To je popularna LA NUIT DES PUBLIVORES ili nama poznata kao NOĆ REKLAMOŽDERA.

 

SuperStar worldwide, kao organizator se ponosi činjenicom da je tokom svih ovih godina Beograd postao broj 1. grad u svetu po broju publike, oduzevši tu laskavu titulu Parizu, odakle je ovaj spektakl, pre 30 god., krenuo.

Ovaj uspeh pripada kosmopolitskom duhu Beograđana, koji cene svetsku ali istovremeno proveravaju i svoju kreativnost, nesebično aplaudirajući najboljima.

 

 

SBB Video Zona predstavlja Noć Reklamoždera

SBB Video Zona predstavlja Noć Reklamoždera

 

SBB VIDEO ZONA NOĆ REKLAMOŽDERA – je naziv ovogodišnje Noći. Po prvi put u Areni nas očekuje šestočasovna poslastica- najnovija selekcija spektakularnih reklama iz celog sveta, po izboru Jean Marie Boursicot-a, vlasnika najveće globalne fondacije reklamnih spotova.

Neke od njih nikad ranije nisu viđene ili prikazane u originalu. To su rekalme koje nemaju za cilj prodaju brendova, već proslavu kreativnosti i mašte sveta čiji jezik se razume, često i bez teksta.

18. decembra u Areni očekuje nas celovečernji happening, mešavina bioskopa, karnevala i ludog clubbinga…

Noć na kojoj vas očekuju brojna iznaneđenja, koja samo za vas spremaju naši pokrovitelji.

 

 

SBB Video Zona predstavlja Noć Reklamoždera

SBB Video Zona predstavlja Noć Reklamoždera

 

SBB VIDEO ZONA…novost kojoj nećete odoleti, novina koju ćete voleti i koja će vam omogućiti da u Noći uživate čak i po Danu.

Da imate prijatelja s kojim ste totalno umreženi, kojem možete reći sve, koji vas razume, od kojeg ste prošle godine izgubili u takmičenju u kucanju brzih sms poruka, koji će vas opet izazvati na igru i super provod, koji je toliko komunikativan da se pored njega slobodno opustite, taj MT:S …čeka na ponovno druženje do zore.

Podelićemo uspeh zajedno i pozdraviti sve ono što je br.1 u Srbiji u 2010.god., kao što je to i naša BANKA INTESA.