Home

VESTI

Reginald Hunter na StandUpFest-u 2014

No Comments Kultura

Reginald Hunter na StandUpFest-u 2014Gostovanje na StandUpFest-u u okviru velike evropske turneje Reginald D Hunter in Europe: A Nigga Runs Through it! Standup.rs iz Beograda i program London Calling Comedy u saradnji s Mick Perrin Worldwide i Mandy Ward Artist Management odlučili su da jesen u dvorani Doma Sindikata započnu s novom dozom vrhunskog humora na engleskom jeziku.
  

Nakon rasprodane turneje po Velikoj Britaniji, Australiji, Novom Zelandu i Skandinaviji američki komičar s britanskom adresom Reginald D. Hunter dolazi u Beograd.
  

Ljubitelji humora na engleskom jeziku imaće priliku da uživaju u njegovoj skoro dvočasovnoj predstavi REGINALD D HUNTER IN EUROPE: A NIGGA RUNS THROUGH IT – koja u na Stand Up Fest u dvorani Doma Sindikata dolazi u subotu, 4. oktobra 2014. u 20 časova.
 
U petnaestak godina komičarske karijere Reginald je postao jedno od najupečatljivijih komičarskih imena u Velikoj Britaniji.
 
Životno iskustvo dečaka s američkog juga i oštar kontrast sa sadašnjim životom odraslog crnog muškarca u Britaniji, nesumnjivo su uticali na njegov humor.
 
Hunter je redovan gost britanske televizije i tamošnjih najpoznatijih komičarskih programa – Have I Got News For You (BBC), Live at the Apollo (BBC 1), It’s Only A Theory (BBC 4),8 Out of 10 Cats (Channel 4) …

 

 

 Reginald Hunter na StandUpFest-u 2014

Reginald Hunter na StandUpFest-u 2014

 

 

Međunarodna politika, kulturološke razlike s obe strane bare, seks i ljubavne veze njegove su muze. Reginal je vrlo iskren, materijal mu je kontraverzan i izuzetno zabavan a nastup… dođite i uverite se sami. Zažaliti sigurno nećete.

Četvrti međunarodni festival stand up komedije u Beogradu
StandUpFest 2014.
#StandUpiranje
Program – 4. oktobar @Dvorana Doma Sindikata
Uvod: Nikola Silić (Standup.rs)
Ekskluzivni gost: Reginald D Hunter

Producent i promoter programa: Standup.rs
Dvorana Doma Sindikata www.dds.co.rs
Blagajna – prodaja karata u Domu Sindikata
tel: 011/3234-849
Radno vreme: 13 – 22h
Cene ulaznica za 4. oktobar: 800 i 1000 dinara