Home

VESTI

„Punk muzej u malom“

No Comments Kultura

„Punk muzej u malom“Inicijativa za Punk muzej je nastala okupljanjem grupe mladih ljudi oko jedne ideje-namere da Beograd dobije pank muzej, zamišljen kao alternativni kulturni centar, otvoren i stalno „dostupan“ pripadnicima brojnih potkultura. Ova ustanova, osim što će biti sedište muzeja, pomagaće mladim stvaraocima u izdavaštvu i promociji njihovih dela. Sve eksponate koji će se nalaziti u muzeju ustupiće na korišćenje nekadašnji i sadašnji pripadnici punk i drugih potkulturnih pokreta.

U tom smislu izložba: „Punk muzej u malom“ će prikazati do sada sakupljene, autentične predmete, smeštene u njima logično okruženje ali dovedene u drugačije međusobne odnose koji otkrivaju njihovu višeznačnost i multifunkcionalnost. I upravo u razumevanju simbolike tih međusobnih odnosa leži suština ideje Punk muzeja.

Punk Muzej

 

Na izložbi ćete videti odeću i obuću, stare ploče, kasete, slike, bedževe, fanzine, fotografije i razne druge predmete. Subota, 16.maj 18h –  02h hol Doma omladine ulaz iz Dečanske ulice

www.punkmuzej.com
www.myspace.com/punkmuzej

 

Izvor:

kontraweb.net