Home

VESTI

Poi škola SPIN by Alternacija

No Comments Kultura

Poi škola SPIN by AlternacijaPoi škola SPIN je projekat Alternacije koji će se drugi put zaredom organizovati u saradnji sa Edon radionicama.

 

Zamišljena je kao "alat" kojim bi se ova zanimljiva veština popularizovala i razvijala na prostoru naše zemlje. Takođe, to je način do kojeg AlterNacija dolazi do novih performera, pružajući im obuku i znanje, ali i najbitnije prostor u kome mogu nakon završenog kursa da napreduju i naravno, zarade.

 

Posebno se ističe način na kojim se takozvane cirkusne veštine implementiraju u koncept savremene zabave, kroz unikatne kostime modnih dizajnera koje performeri nose; animaciju, glumu, mimiku i najvažnije, kroz režiju celokupnog nastupa.

 

Program će se odvijati u početnom i naprednom kursu dva puta nedeljno u večernjim časovima u prostorijama Fakulteta za sport i turizam – TIMS u ulici Radnička 30a u trajanju od sat vremena i trideset minuta po času, a maksimalan broj polaznika je 10 po grupi.
 
Informacije o planu radu, tehnikama i veštinama koje se usavršavaju, kao i sve ostale podatke možete naći na www.edon.rs ili kontaktiranjem Atile Šoš, poi učitelja putem e mail-a spin@edon.rs  

 
Poi škola SPIN by Alternacija
Poi škola SPIN by Alternacija
 
Ono što je zaista dobra vest jeste da je AlterNacija spremna da izađe u susret svim zainteresovanim koji nažalost nemaju finansijskih mogućnosti da pohađaju školu. Na zvaničnu adresu spin@edon.rs možete poslati mail u kom opisujete zašto vas zanima pohađanje poi škole SPIN. To može biti opsesija vatrom, želja da se nadgledaju ljudi sa štula, ideja da se ljudima prenose poruke, misli, stavovi animacijom… To takođe može biti momenat kad prvog susreta sa ovim veštinama, ideja šta raditi kada ih usavršite ili da ne dužimo, bilo šta što je povezano sa ovom zanimljivom školicom.
 
 
Poi škola SPIN by Alternacija
Poi škola SPIN by Alternacija
 
 

Ukoliko ima zainteresovanih koji se ne pronalaze u pisanju, možete poslati zanimljiv snimak nekog performansa ili fotografije, uz objašnjenje zašto vam se dopadaju. Sami organizatori napominju da je jedina bitna stvar koja se vrednuje lični odnos prema performansu, a nikako spisateljske sposobnosti ili odlično guglanje. Najkvalitetnije tri prijave dobiće popust od 50% za prvi mesec, a ukoliko odziv bude veliki i dobar i više smo nego spremni da ponudimo još olakšica. Ono što je zasigurno, ukoliko nas neki vaš trip zaista oduševi, obezbedićemo popust od 50% tokom sva četiri meseca trajanja kursa.

O pobednicima konkursa odlučivaće AlterPerformeri na čelu sa poi učiteljem Atilom Šoš, te apeluju da se prijave šalju sa ličnih e-mail adresa i da se uz mail dostave  ime, prezime i broj telefona.