Home

VESTI

Počinje prodaja karata za 6. Festival nauke

No Comments Kultura

Počinje prodaja karata za 6. Festival naukeProdaja karata za šesti međunarodni Festival nauke, koji se od 29. novembra do 2. decembra održava na četiri lokacije u Beogradu – bivšoj RK Kluz, SKC-u, Galeriji NBS i u Teatru Bojan Stupica, počinje danas.
   
Svi zainteresovani, festivalske karte po ceni od 400 dinara, mogu kupiti u Bilet centru, Ušće Shopping centru, Domu omladine i ostalim Eventim prodajnim mestima. Od ove godine karte za Festival nauke se mogu kupiti i u na teritoriji cele Srbije na prodajnim mestima Eventim-a
   

Festivalska karta važi za jedan festivalski dan u RK Kluz, Studentskom kulturnom centru i Galeriji Narodne banke Srbije. Posetioci koji su zainteresovani isključivo za program u Studentskom kulturnom centru, mogu da kupe ulaznicu po ceni od 150 dinara.

Tokom festivala prodavaće se pojedinačne karte po ceni od 150 RSD za fizičko-laserski šou u Teatru “Bojan Stupica”, kao i za novinu ovogodišnjeg festivala: večernji muzičko-naučni program u SKC-u. Pomenuti sadržaji nisu uključeni u cenu dnevne karte.

 

 

 Počinje prodaja karata za 6. Festival nauke

Počinje prodaja karata za 6. Festival nauke

 

 

Deca do 5 godina strarosti uz pratnju roditelja ne plaćaju ulaznicu. Prva dva dana festivala, četvrtak i petak, preporučeni su za organizovane – školske i grupne posete.

 

Festival nauke, najveći događaj za promociju nauke u jugoistočnoj Evropi, prošle godine posetilo je 21.000 ljudi.

Više informacija pronađite na adresi www.festivalnauke.org