Home

VESTI

Noć reklamoždera – 3. i 4. decembar

No Comments Kultura

Noć reklamoždera - 3. i 4. decembarPred nama je deseto jubilarno izdanje beogradskih Reklamoždera koje se održava 3. i 4. decembra u Sava Centru.

Organizaotor, SuperStar worldwide,  je ponosan na činjenicu da je Beograd, po broju posećenosti publike, postao grad broj 1. u svetu, i to pre svega zahvaljujući kosmopolitskom duhu Beograđana koji vole svetsku, ali istovremeno ocenjuju i svoju kreativnost zviždukom ili aplauzom.

Svi posetioci će moći da uživaju u najnovijim, zanimljivim reklamama iz celog sveta – neke od njih će biti prezentovane po prvi put. Sve reklame koje će biti prikazane su izabrane od strane Jean Marie Boursicot-a, vlasnika najveće globalne fondacije reklamnih spotova.  

Ove godine proslavlja se deseto izdanje Beogradskih Reklamoždera. Tako će se  prvi put na ovogodišnjoj jubilarnoj Noći Reklamoždera proglasiti Najpopularniju reklamu decenije u Srbiji (2000-2009), a od onih koje su reklamozderi- ljubitelji reklama iz Srbije izabrali kao TOP 5:

Noć reklamoždera - 3. i 4. decembar

 

U VEZI SA VAMA-TELEKOM

TO KUME-LAV PIVO

SVE NAJBOLJE LETI JAT-om

NOBLICE,NOBLICE-BANINI

NIJE SVEJEDNO-NAVIJAC-NECTAR

samo vi, glasajuci na www.najreklama.utripu.com IZABERITE NAJPOPULARNIJU . Proglasenje Reklame Decenije u Srbiji je 3.12.2004

Dodeliće se i extra priznanje za Događaj decenije i priznanje Brand Serbia – za extra Promociju Srbije u svetu . Na slavljeničkoj večeri proglasiće se i naj Non profit kampanju među odabranih pet, odaće se priznanja za Doprinos srpskom advertajzingu i najhumanijem, novom Ambasadoru Reklamoždera.  

Non profit kampanje koje su ušle u uži izbor su:

Ecotopia – Ja čuvam Srbiju, a ti?

Belgrade Pride – Vreme je za ravnopravnost

Očistimo Srbiju – Ministarstvo životne sredine i prostornog planiranja

Fond Katarine Rebrače  – Jedinstvena si

B92 – Štrajk glađu protiv gladi

Proglasenje Naj NON-PROFIT kampanje  u Srbiji je 4.12.2004

Glasanje za najpopularniju reklamu u proteklih deset godina se nastavlja do početka Noći Reklamoždera na sajtu www.najreklama.utripu.com