Home

VESTI

Noć knjige 10. juna

No Comments Kultura

Noć knjige 10. juna

U okviru manifestacije, posetiocima se nude naslovi sa posebnim popustima, akcijske ponude DVD i CD izdanja i drugih artikala, kao i brojni pokloni i druga iznenađenja.

 

Domaćini će biti popularni glumci i voditelji.

 

Noć knjige priređuju Izdavačka kuća "Laguna" i lanac knjižara "Delfi", i to na šest lokacija – knjižarama "SKC", "Laguna" u Makedonskoj, "Terazije" (Kralja Milana 6), "Kod Vuka" (Bulevar kralja Aleksandra 92), "Bulevar" (Bulevar kralja Aleksandra 146) i "Zemun" (Glavna ulica 20). Manifestacija počinje u 18 časova i traje do ponoći.

 

 Noc Knjige

Noć knjige

 

Takođe, u još šest gradova – Kraljevu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Valjevu i Čačku, biće organizovan poseban program koji će uz kupovinu po sniženim cenama, imati i druge sadržaje.

"Budući da se po statistici svaka treća knjiga kupuje nekome kao poklon, smatramo da je 10. jun idealno vreme za kupovinu poklona pred kraj školske godine i početak sezone godišnjih odmora. S tim u vezi smo odabrali naslove za svačiji ukus koji će biti na popustu, od knjiga za odmor i razbibrigu, do knjiga pisaca ovenčanih Nobelovom nagradom za književnost", navodi se u saopštenju.

 

 

 

 

Izvor:

Mondo