Home

VESTI

Na mt:s Noć Reklamoždera 2014 dolazi Jean Marie Boursicot!

No Comments Kultura

Na mt:s Noć Reklamoždera 2014 dolazi Jean Marie Boursicot!20. decembra u 20.30, direktno  iz  Pariza  avionom  Air  Serbia,  u  Sava  Centar  stižu  reklame  iz najveće reklamoteke na svetu „Jean Marie Boursicot”.

 

Velika i radosna vest za sve posetioce mt:s Noći Reklamoždera je da nam ih lično, a povodom ovogodisnjeg jubileja, donosi njen autor Jean Marie  koji  je  u  Beogradu  poslednji  put  bio  1996.  godine  na  prvoj  Noći  Reklamoždera.  O ovogodišnjem  programu  JMB  kaže:  „Tokom  ove  nove  Noći  Reklamoždera  videćete  neke  prelepe reklame.
 

Neke od njih će vas dirnuti u dušu, druge su egzotične, neke se mogu smatrati otrcanima, ali Tema ovogodišnje Noći je: Beograd, grad kreativnosti i sjajnih ideja! Iz tog razloga, sa nama je Turistička Organizacija Beograda!

 

Kao  podršku  domaćoj  kreativnosti,  tradicionalno  imamo  glasanje  publike  za  našu  NAJpopularniju reklamu – TOP 10.

Top 10 finalisti su:
1.  Najlepše želje – Najlepši znak pažnje
2.  Donkafa – Imaš šta da podeliš
3.  Telekom Srbija – Internet svuda
4.  DIS – Crni Gruja i Zmago u DIS-u
5.  Chipsy – Domaćinski duel
6.  OTP Banka – Otvoreni keš kredit
7.  Air Serbia – Nova krila Evrope
8.  Guarana – No sleep chuallenge box
9.  Idea – Beograd grad novih IDEA
10. Grand Aroma – Osvaja 

 

Glasanje je u toku i svoj glas možete dati na sajtu www.nocreklamozdera.com.
 
KARTE  za  ovu  jedinstvenu  NOĆ,  mix  svetskih  reklama,  muzike  i  novogodišnje  atmosfere  su  u prodaji na Blagajni Sava Centra i na www.eventim.rs, u Win Win radnjama i na www.ddtickets.rs i u knjižarama Vulkan i na www.gigstix.com. Cena ulaznica: 700 rsd. 

 

 

 Na mt:s Noć Reklamoždera 2014 dolazi Jean Marie Boursicot!

Na mt:s Noć Reklamoždera 2014 dolazi Jean Marie Boursicot!

 
 
Zahvaljući generalnom pokrovitelju manifestacije MT:S, biće to veče među prijateljima, gde ćete se osećati domaćinski garantuje CHIPSY, a da je ovo 3u1 veče mix reklama, muzike i dobre zabave gde nećete  spavati  uz  nas  obećava  DONCAFE.  Vruću  atmosferu  u  Sava  Centru  rashladiće  FRIKOM sladoledi, a da ćete na crnu mačku staviti tačku osiguraće  UNIQA. Jednostavno, ovo će biti jedno veče velikih IDE(j)A!!! Kroz mt:s Noć Reklamoždera moći ćete da proputujete ceo svet,  a na sve te destinacije mogu da vas odvedu naši partneri AIR SERBIA i ETIHAD AIRWAYS.
 
mt:s Noć Reklamoždera, noć na koju se čeka godinu dana, noć koja se pamti, noć u kojoj se sanja otvorenih očiju. Promenite ritam i uživajte u zabavnom, umetničkom i bioskopskom kvalitetu reklama!