Home

VESTI

Mikser Vintage Market @ Mikser House

No Comments Kultura

Mikser Vintage Market @ Mikser HouseKulturna organizacija Mikser poziva sve second-hand prodavnice, kolekcionare vintage odeće, nameštaja i predmeta za kuću; modne stiliste, kostimografe, scenografe, studente da donesu svoje kolekcije i proizvode i učestvuju u prodajnoj manifestaciji MIKSER VINTAGE MARKET u subotu, 3. marta (i svake prve subote u mesecu) od 12 do 20h u novom gradskom prostoru – Mikser House, u Savamali – Karađorđeva 46.
 
MIKSER VINTAGE MARKET ima za cilj da postane glavna destinacija za sve one Beograđane koji tragaju za najzanimljivijim primercima vintage mode, nameštaja, predmeta za kuću…

 

Ako želite da na jednom mestu prodate ili kupite moderan, jedinstveni komad garderobe ili nameštaja, napravljen po nekadašnjim kriterijumima kvaliteta i dizajna, uštedite novac, učinite mali korak u očuvanju planete, sa nama uživate u projekcijama starih filmova poput ”Doručka kod Tifanija”, muzici iz tog perioda – dođite kao izlagači ili posetioci na manifestaciju MIKSER VINTAGE MARKET u Mikser House-u u Savamali.
 
Osim što će moći da kupe komade iz kolekcija poznatih beogradskih vintage radnji, posetioci Mikser Vintage Marketa će imati priliku da dobiju modne savete od Zorane Kostić Obradović, ali i da se fotografisu u “retro foto kabini” pred objektivom Miše Obradovića, našeg poznatog modnog fotografa.
 
Izlagači mogu da se prijave do srede 29. februara u ponoć, slanjem maila na adresu vintage@mikser.rs 

 

 

 Mikser Vintage Market @ Mikser House

Mikser Vintage Market @ Mikser House

 

Prijava treba da sadrži:

1) ime izlagača / grupe izlagača ili naziv prodavnice
2) broj izložbenih i/ili prodajnih eksponata uz kratak opis (po mogućstvu sa fotografijama)
3) kontakt (telefon, e-mail adresa, web stranica – opciono)
 
Broj prodajnih mesta je ograničen na 50. Prijave podležu selekciji, a finalni spisak učesnika biće objavljen u četvrtak 1. marta u 12h.
 
Svaki učesnik će imati na raspolaganju svoj prodajni prostor od 2 do 16m2, u zavisnosti od broja i veličine izloženih artikala. Izlagači sami opremaju svoj prodajni prostor koji mora biti postavljen do 11h u subotu 3. marta, jedan sat pre početka događaja. Mikser House obezbeđuje prostor, posetioce, DJ program i kafeteriju u prodajnom prostoru sa mogućnošću kupovine hrane i pića.
 
Ulaz na manifestaciju MIKSER VINTAGE MARKET je besplatan.
 
Kotizacija za izlagače iznosi 1000 RSD.

 

 

 Mikser House

Mikser House

 

Kontakt i detaljnije informacije u vezi sa učestvovanjem na manifestaciji:
Milan Nešković
+381 62 80 40 135
neskovic@mikser.rs

 

 

MIKSER VAS POZIVA NA UČEŠĆE U PRODAJNOJ MANIFESTACIJI:
 
MIKSER VINTAGE MARKET @ MIKSER HOUSE
Karađorđeva 46
03. mart
12-20h