Home

VESTI

Mikser Design Food u Mikser House-u

No Comments Kultura

Mikser Design Food u Mikser House-uMikser House u subotu, 6. jula, organizuje Mikser Design Food, publici dobro poznat market koji spaja dizajn i gastronomiju. Na jednom mestu će biti prisutni najbolji mali i veliki domaći proizvođači vina, sireva, slatkiša, organske hrane, industrijski i grafički dizajneri i proizvođači kuhinjske opreme.

   

Posetioci će moći da učestvuju u kulinarskim radionicama za decu i odrasle i da vide kako uživo kuvaju neki od najpoznatijih gradskih gastronoma, među kojima će se naći i kulinarski znalci iz Mikser House kantine. Market se održava od 12 do 22 časa u Karađorđevoj 46, a ulaz je slobodan.
   

Svi zainteresovani gastronomi koji žele da budu deo Mikser Design Food marketa mogu poslati prijavu na: [email protected] Prijava treba da sadrži naziv brenda, ime i prezime, broj telefona i mail, nekoliko fotografija proizvoda, kao i dimenzije štanda koji je izlagaču potreban uz naznaku da li postoji potreba za strujnom utičnicom. Kotizacija za učešće na Mikser Desugn Food-u je 4.000 dinara.

 

 

 Mikser Design Food u Mikser House-u

Mikser Design Food u Mikser House-u