Home

VESTI

Kulturna organizacija Mikser otvara dva nova konkursa

No Comments Kultura

OBRAZOVANJE U RAZVOJUPozivamo fakultete, škole, studente i sve zainteresovane da se prijave za učešće na Mikser festivalu u okviru projekta OBRAZOVANJE U RAZVOJU.

Pod sloganom Made for use! (Napravljeno da koristi!), želimo da podstaknemo i pokažemo institucionalne i vaninstitucionalne projekte koji ispituju mogućnosti drugačijeg, ali realnog i ostvarivog pristupa u obrazovanju i produkciji u svim segmentima dizajna, kreativnih industrija i umetnosti. 

 

Da li nam je pre Dizajna za stvarni svet (Viktor Papanek) potrebno Obrazovanje za stvarni svet? Pri selekciji se uzima u obzir: stepen interaktivnosti projekta / radionice, inovativni pristup rešavanju problema, doprinos unapređenju kvaliteta obrazovnog procesa i života.

Konkurs: EDUCATION-IN-PROGRESS – Made for use!
(OBRAZOVANJE U RAZVOJU – Napravljeno da koristi!)

Prijave se vrše preko online formulara
http://konkursi.mikser.rs/applications/education/sr/

Pitanja za konkurs EDUCATION-IN-PROGRESS slati na
edu@mikser.rs

 

 Muzički konkurs: GARAGE ROLL CALL!

Muzički konkurs: GARAGE ROLL CALL!

Mikser i Garage Fire! pozivaju mlade, neafirmisane Rock 'n' Roll bendove da pokažu šta umeju i da energiju iz svoje, prenesu u veliku Mikser House garažu. Hoćemo da čujemo mlade, talentovane ljude koji veruju u ono što rade i imaju šta da kažu, a do sada nisu imali prilike. Želimo da upoznamo nove favorite lokalne scene i čujemo kako zvuči Rock 'n' Roll u godini 2012.

Pošaljite nam do tri autorske pesme u mp3 formatu zajedno sa fotografijom i biografijom benda i možete dobiti priliku da svoju muziku predstavite beogradskoj publici na glavnoj bini Mikser festivala.

Svi članovi benda treba da budu mlađi od 30 godina, sve pesme treba da su autorske i ne smeju biti starije od 2 godine i bend ne sme da ima zvanično izdanje (DIY, online izdanja i slične forme se prihvataju).

Muzički konkurs: GARAGE ROLL CALL!

Prijave se vrše preko online formulara
http://konkursi.mikser.rs/applications/garage/

Pitanja za konkurs GARAGE ROLL CALL! slati na
filipcetkovic@gmail.com

Konkursi su otvoreni od 10. marta do 10. aprila.
Rezultati se objavljuju 15. aprila.

Više o kulturnoj organizaciji Mikser na
www.mikser.rs