Home

VESTI

Jelen Live i IQ music vas pozivaju na izlozbu Davida Vartabedijana inspirisanu Merilin Mensonom

No Comments Kultura

Jelen Live i IQ music vas pozivaju na izlozbu Davida Vartabedijana inspirisanu Merilin MensonomPovodom nastupa Merilin Mensona na IQ MUSIC festival koji organizuju BKM i Beogradska Arena uz podršku Jelen Live-a, likovni umetnik David Vartabedijan, otvoriće 29. maja u Domu Omladine Beograda izložbu pod nazivom “Astonishing/Začuđujuće”.

 

Ova izložba obuvata preko 20 grafika, crteža i skica posvećenih Marilyn Mansonu, koje su nastajale od 1996. godine do danas.
 

O umetniku koji ga tokom dugog niza godina neprestano inspiriše, Vartabedijan kaže: “Marilyn Manson je sasvim sigurno poslednja pojava u svetu muzike koja je atraktivno, pametno i provokativno spojila vizuelni identitet sa muzikom. S obzirom da je likovna umetnost vizuelna stvar, a da se sam Menson konstantno transformiše, mislim da je on idealan subjekat za praćenje. Inspiracije u njegovim tekstovima ima napretek, pod uslovom da pravilno mislite svojom glavom.”

 

Podsećamo vas da je IQ MUSIC nov muzički festival, koji pokreću Arena Beograd i Beogradska Kulturna Mreža, uz podršku Jelen Live-a, na kome će se predstaviti više različitih izvođača, kako iz regiona, tako i sa internacionalne muzičke scene. Svim ovim umetnicima je zajedničko to što su svojim dosadašnjim radom uspeli da ostvare veoma specifične umetničke izraze, kao i da tokom dužeg vremenskog perioda, privlače pažnju publike i medija kvalitetom i autentičnošću svoje muzike.

 

 

 Jelen Live i IQ music vas pozivaju na izlozbu Davida Vartabedijana inspirisanu Merilin Mensonom

Jelen Live i IQ music vas pozivaju na izlozbu Davida Vartabedijana

inspirisanu Merilin Mensonom

 

 

Pored jedinstveno-ekscentričnog Merilin Mensona koji će po prvi put nastupiti u Beogradu, na sceni Beogradske arene, 9. juna pojaviće se po prvi put i kultni bend LAIBACH, britanski haus trio DIRTY VEGAS, pioniri darkvejva u regionu, makedonski Mizar kao i srpski bend upečatljivog stila BLOCK OUT. Karte po cenama od 2890 za parter i 2990 dinara za tribine mogu se nabaviti na sledećim prodajnim mestima: Blagajna Beogradske arene, Bilet centar Beograda, Ušće Shopping centar, Eventim prodajna mestima, Card service prodajna mesta, kao i na sajtovima www.arenabeograd.com, www.tickets.rs, www.eventim.rs.