Home

VESTI

Harmony 20 u T.C. Ušću

No Comments Kultura

Harmony 20 u T.C. UšćuHarmony 20 održaće se u trajanju od 4 dana u centralnom holu T.C. Ušće od 21. do 24. Januara 2013.

Na sajmu će se u trajanju od 4 dana, posetiocima predstaviti preko 60 dizajnera koji se bave izradom različitih rukotvorina: ogrlica, minjđuša, kaputa, šalova, prirodne kozmetike i raznih drugih unikatnih predmeta. Budite originalni, poklonite voljnenim osobama i sebi jedinstveni, unikatni poklon.

 

Harmony je projekat koji se bavi promocijom kako afirmisanih tako i neafirmisanih umetnika – hobista, koji se bave izradom unikatnih rukotvorina. Harmony ima za cilj približavanje umetnika i njihovog rada sa posetiocima u neformalnoj atmosferi i održava se od decembra 2010. godine, a okupio je od 40 do 150 izlagača u svojim dosadašnjim izdanjima.

 

 

 Harmony 20 u T.C. Ušću

Harmony 20 u T.C. Ušću

 

Do sada smo organizovali 19 izložbi i ostvarili saradnju sa T.C. Ušćem, Srbijateksom, Ustanovom kulture Parobrod, Galerijom Euro Centar, Opštinom Stari grad, Palilula, Kancelarijom za mlade Opštine Palilula, kafe-knjizarom Plato, kafe – galerijom Freedom, Blow up barom. XX Harmony ce biti održan, ponovo u TC Ušće, u trajanju od 21-24. januara 2013.

 

 

 Harmony 20 u T.C. Ušću

Harmony 20 u T.C. Ušću

 

 
Idejni tvorci ovog projekta, kao i njegovi realizatori su Marinović Ana, dipl.grafičar i član ULUPUDS-a i Ćalic Biljana.