Home

VESTI

Filmstreet: “Šta je ona kriva nije ništa ona kriva”

No Comments Kultura

Filmstreet: "Šta je ona kriva nije ništa ona kriva"Filmstreet vam predstavlja ovogodišnju treću predstavu pod zvezdama "Šta je ona kriva nije ništa ona kriva". Predstava je u režiji Andjelke Nikolić i produkciji Hartefakt-a.

 
Predstavu pod otvorenim nebom gledaćemo na jednoj od najlepših lokacija, na Kalemegdanskoj tvrdjavi, iza Prirodnjačkog muzeja. Kao i do sada, predstava je potpuno BESPLATNA. Ponedeljak – 31.avgust – 20.30h – Kalemegdan!
  

Pozorišna predstava broji 20 mladih i talentovanih glumaca, a tematika predstave je upravo ono što se dogadja u našoj okolini, dolazak sve većeg broja azilanata u potrazi za boljim životom, odbeglih iz svojih domova od rata i smrti na Bliskom Istoku.

Kada se predstava završi, problemi azilanata ostaju i dalje prisutni i zato želimo da pomognemo koliko možemo.

I zbog toga će ova predstava imati i HUMANITARNI karakter:

POZIVAMO SVE NAŠE POSETIOCE DA PRE POČETKA PREDSTAVE, UKOLIKO SU U MOGUĆNOSTI, DONESU SKROMNI DOPRINOS U KONZERVIRANOJ HRANI I SREDSTVIMA ZA LIČNU HIGIJENU.

 

 

 Filmstreet: "Šta je ona kriva nije ništa ona kriva"

Filmstreet: "Šta je ona kriva nije ništa ona kriva"

 

 

Pomozimo još jednom ljudima kojima je potrebna naša pomoć. Pokažimo im da naš grad čine ljudi koji imaju razumevanje za njihove probleme i da ćemo pomoći onoliko koliko je u našoj mogućnosti.

Vidimo se u ponedeljak 31.avgusta od 20.30h na Kalemegdanu. Povedite i pozovite prijatelje.

www.facebook.com/events/1613087818953089