Home

VESTI

Eddie Izzard prvi put u Beogradu!

No Comments Kultura

 Eddie Izzard prvi put u Beogradu!Mick Perrin Worldwide i Urbani Ured u saradnji sa Standup.rs i Domom omladine Beograda vam predstavljaju svetsku zvezdu stand up komedije: EDDIE IZZARD prvi put u Beogradu sa novom predstavom „FORCE MAJEURE“
  
Sa posebnim zadovoljstvom najavljujemo da će Eddie Izzard,  jedan od najvećih stand up komičara svih vremena, ovog marta posetiti Beograd!
  

Ova svetska zvezda stand up komedije u Beogradu će nastupiti sa potpuno novom predstavom, i to u sklopu turneje koja će trajati godinu dana. Beograđani su posebno privilegovani, jer će videti ovu predstavu pre publike u Njujorku, Sidneju, Londonu, Berlinu…

To je prilika koja se ne propušta, zato kupite ulaznice na vreme! Od četvrtka, 31. januara, ulaznice su u prodaji i mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima. Cene ulaznica su 2.500 dinara za mesta na balkonu i 3.000 dinara za mesta u parteru.

Predstava je na engleskom jeziku.

 

 

  Eddie Izzard prvi put u Beogradu!

 Eddie Izzard prvi put u Beogradu!

 

 

Kliknite na FB stranicu i postanite fanovi Eddie Izzarda, www.eddieizzard.com

Eddie Izzard je poznat kao jedan od najistaknutijih stand up komičara svoje generacije. Ideje i situacije pretvara u bizarne, apsurdne i nadrealne komične priče. Priznaje da ga odlično plaćaju za pričanje potpunih besmislica. Edijeve „besmislice“ su mu donele mnoge nagrade, uključujući dve nagrade „Emmy“.

Eddie Izzard je svoj poslednji stand up nastup STRIPPED izveo u 34 grada SAD (2008), nakon čega je oborio sve rekorde na blagajnama na velikoj turneji koja je obuhvatila Veliku Britaniju, SAD i  Evropu i kulminirala nastupom u njujorškoj areni „Madison Square Garden“ januara 2010. čime je Edi postao četvrti komičar ikada koji je nastupao u ovoj čuvenoj areni. Takođe, imao je brojne nastupe u Južnoj Africi u okviru podrške humanitarnoj organizaciji Nelsona Mandele „46664“ (2010).

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=DiFq_nk8pE0|width=450|height=364{/mgmediabot2}
Eddie Izzard – Stonehenge

 

 

Napomena: strogo je zabranjeno fotografisanje i snimanje predstave. Sve informacije u vezi akreditovanja medija biće objavljene do 5. februara na sajtu www.standup.rs i www.domomladine.org.

Organizatori događaja za Srbiju:

www.standup.rs

www.facebook.com/standuprs

www.domomladine.org

www.facebook.com/domomladinebeograd

Datum: 29. mart 2013.

Mesto: Velika sala Doma omladine Beograda
Vreme: 20h
 

 

 

 

Izvor:

Naziv medija