Home

VESTI

Converse Photo Clash prvi put u Beogradu!

No Comments Kultura

Converse Photo Clash prvi put u Beogradu!Converse vam sa zadovoljstvom predstavlja prvu od tri najavljene kreativne akcije ovog proleća u Beogradu – Photo Clash. Posle Amsterdama, Londona, Barselone, Pariza, Photo Clash se dešava  1. aprila u Converse prodavnici u TC ‘’Ušće’’, u periodu od 14h do 22h. Biskoteka, Davor Gromilović i FatKid Beni na licu mesta transformišu vašu fotografiju u nešto sasvim drugačije!

  

Akcija Photo Clash odnosi se na sve one koji vole da fotografišu različite urbane ambijente, a poznati vizuelni umetnici: Biskoteka, Davor Gromilović i FatKid Beni na licu mesta rade intervencije na odabranim fotografijama i tako ih pretvaraju u jedinstvena umetnička dela.
 

Ako želite da budete deo prvog beogradskog Photo Clash-a, važno je da znate da se prijavljujete preko Twittera u periodu od 24 sata pre glavnog događaja, tačnije 31. marta 2014. Tvitujte svoju najbolju fotografiju, tagujte @converse  i umetnika kog želite da vam clash-uje fotku (@biskoteka, @DavorGromilovic ili @FatKidBeny) uz obavezan hashtag  #clashmyphoto.

 

 

 Converse Photo Clash prvi put u Beogradu!

Converse Photo Clash prvi put u Beogradu!

 

 

Na sajtu converse.rs se možete detaljno informisati o svim detaljima, a svi vi koji se nađete 1. aprila u TC Ušeće i poželite da budete deo ove akcije, u Converse radnji će postojati foto kutak gde ćete moći da se fotografišete i odaberete umetnika koji će vam na licu mesta clash-ovati fotku.

Zaboravite filtere i kreirajte jedinstveno umetničko delo sa jednim od tri najzanimljivija domaća street art umetnika. Kako biste u svakom trenutku bili u toku pratite Twitter naloge @UrbanBugMagazin i @citymagazine.