Home

VESTI

“Bog je didžej” premijerno 18. marta

No Comments Kultura

"Bog je didžej" premijerno 18. martaPredstava "Bog je didžej" nemačkog pisca Falka Rihtera u režiji Miloša Lolića biće premijerno izvedena 18. marta na Večernjoj sceni beogradskog pozorišta "Duško Radović", najavili su u utorak autori.

Direktorka "Duška Radovića" Anja Suša je na konferenciji za novinare istakla da "Bog je didžej" nije uobičajena predstava njenog pozorišta na koju će dolaziti organizovano škole, već je to "ozbiljna repertoarska predstava po dobrom savremenom tekstu" za mlade od 16 i više godina.

 

"Mislim da ćemo staviti neku vrstu starosnog ograničenja, ne zato što je u predstavi nešto strahovito skandalozno, već ima neke nivoe teksta za koje je ipak potrebno odredjeno iskustvo. Mislim da su odgovarajući uzrasti završni razredi (srednje škole) i fakultet", rekla ja Suša.
 
 
Režiser Miloš Lolić
Režiser Miloš Lolić

Režiser Miloš Lolić istakao je da se Rihterov "brutalan tekst" nemačka reakcija na britansko "in jer fejs" (In yer face) pozorište, i na odredjeni način bavi se savremenom medijskom dominacijom rijaliti sadržaja. Pretpremijera predstave "Bog je didžej" zakazana je za 17. mart, a posle premijere 18. marta (20.00), prva izvodjenja slede 19. i 20. marta.Promotivne ulaznice za  nastup Svena Vätha 10. aprila u Belexpocentru, rasprodate su u rekordnom roku.

 

Redovna prodaja ulaznica po ceni od 1290 dinara je u toku putem Internet sajta Gigstix.com kao i u Gigstix prodavnicama u Supermarketu u Beogradu, u Pariskom magazinu u Novom Sadu i u Bilet servisu.

 

Na dan nastupa ulaznice će iznostiti 1990 dinara.

 

 

 

 

Izvor:

Beta