Home

VESTI

Beogradska nedelja dizajna, 6-11. oktobar 2014.

No Comments Kultura

Beogradska nedelja dizajna, 6-11. oktobar 2014.Ovogodišni Belgrade Design Week će biti održan od 6. do 11. oktobra 2014. godine, sa čuvenom međunarodnom konferencijom BDW 2014 već devetu godinu za redom bez pauze, u četvrtak, petak i subotu 9,10. i 11. oktobra, kao i pratećim programom izložbi BDW DIZAJNPARK, profesionalnim programom BDW DIZAJNLABS, i gradskim programom BDW PREMIERS.
 

Po prvi put u svojoj desetogodišnjoj istoriji, BDW festival se održava pod Visokim pokroviteljsktvom Predsednika republike Srbije i Gradonačelnika Beograda, a u saradnji sa Privrednom Komorom Srbije, sa ključnom podrškom ambasada i institucija Japana, Holandije, Švajcarske,  Nemačke, Meksika i Izraela.
 

Tema ovogodišnje konferencije je SENSE SQUARED, i na njoj će na neponovljiv način BDW-a biti kao i uvek predstavljena abeceda svetske i domaće kreativnosti iz kategorija arhitekture, advertajzinga, brendinga, biznisa, komunikacija, didžitala, dizajna, filma, mode, izdavaštva i preduzetništva.

 

 

 Beogradska nedelja dizajna, 6-11. oktobar 2014.

Beogradska nedelja dizajna, 6-11. oktobar 2014.

 

 

Na BDWu 2014 se takođe očekuje i svetska premijera važnog novog projekta 100% SERBIA, koji će na jedinstven način predstaviti multimedijalnu izložbu srpske kreativne misli, i koji posle Beograda putuje na desetak najvažnijih svetskih destinacija. Kao i prošlih godina, i BDW 2014 će publici predstaviti preko 100 jedinstvenih "worksa" iz preko 20 zemalja sveta, kao i najvrednije predstavnike srpske kreativne industrije, u prisustvu više od 150 akreditovnih medija iz celog sveta, koji će Beograd i Srbiju i ove godine plasirati na mapu kreativnih lidera uz pojmove kao što su inovacije, kreativnost, preduzetništvo, progres, uz sad već tradicionalan slogan BDW-a "STVORI NOVU VREDNOST".