Home

VESTI

Belgrade Raw knjiga u KC Grad

No Comments Kultura

Belgrade Raw knjiga u KC Grad BelgradeRaw photobook prva je odštampana publikacija beogradskog foto kolektiva Belgrade Raw.

Knjiga fotografija je 25. januara postavljena na šanku u Kulturnom Centru Grad. Svratite, pogledajte, prelistajte presek rada ovog kolektiva u prethodnih godinu dana.

 

Ukupno trideset i osam fotografija povezano je metalnim alkama, a lancem zakačeno za šank.Ideja koja je nastala još sredinom prošle godine ima za cilj da Belgrade Raw fotografije iznese iz okvira sajta i približi ih zainteresovanoj publici.

 

U isto vreme, klubovi obogaćuju iskustvo jer svojim posetiocima nude zanimljivo prezentovane fotografije Beograda iz sasvim ličnog ugla petorice beogradskih fotografa.

 

 

 Belgrade raw knjiga u kc grad

"Belgrade Raw" knjiga u kc grad

 

 

Koncept coffee table knjiga poznat je u svetu, mada je u Beogradu skoro nemoguće u klubovima i kafićima naći neko "štivo" osim dnevnih novina.

 

Umesto da se vreme provedeno uz kafu ili piće sa prijateljima popuni hronikom dnevnih novina, Belgrade Raw nudi nešto drugo – zanimljive, lične fotografije Beograda koje se ne obraćaju samo beograđanima već i turistima koji su voljni da grad upoznaju "iznutra," bez šminkanja turističkih prospekata i vodiča.

 

U planu je saradnja i sa drugim klubovima, a zainteresovani mogu kontaktirati članove Belgrade Raw kolektiva na e-mail [email protected]

 

 

 

Izvor:

Designed.rs