Home

VESTI

BDW Live stream na Wallpaper-u!

No Comments Kultura

BDW Live stream na Wallpaper-u!Čuveni magazin za dizajn Wallpaper prenosi BDW 2012 uživo!

   

Sa zvučnim imenima kao što su  Ole Jensen, Héctor Serrano, Troika, Zaha Hadid Architects i Martino Gamper, teško je zamisliti da je Beogradska nedelja dizajna, relativno malo "dete" na srpskoj dizajn sceni imalo manje od deset godina da odraste.
    

Svi elementi ovog dobro podmazanog mehanizma pretvorili su ovu privatno finansiranu, neprofitnu nedelju dizajna u mesto susreta globalne dizajn scene, kreativnih industrija i modernog biznisa u Srbiji i jugoistočnoj Evropi, koje nikako ne treba pdopustiti.

 

Ovaj festival kreativne edukacije jedinstvenog imidža nesumnjivo raste iz godine u godinu, a 2012. godine predstavlja program sa mnogo zvezda i preko 50 predavača, radionica i hepeninga, od kojih se najviše toga odvija u prostorijama Narodne biblioteke Srbije, kultnog zdanja iz sedamdesetih godina.

Od 4. do 10 juna, najvažniji događaj sedmog izdanja BDW-a biće svakako uspešna trodnevna konferencija SLOBODA NA KVADRAT, koja stavlja akcenat na scenarije, rešenja, modele i ideje za buduće inovacije u oblasti dizajna. Pod lepim zajednčkim nazivom "Najveći kreativni umovi 21. veka" okupljena je impresivna grupa predavača, koji su navedeni u nastavku.

Ne možete do Begrada? Od sutra, 7. juna u 12.00, gledajte ovo dešavanje na našem sajtu Wallpaper.com gde će biti prikazan direktan prenos konferencije tokom sva tri dana.

 

 

 BDW Live stream na Wallpaper-u!

BDW Live stream na Wallpaper-u!

 

 

Zbog ograničenja feed-a, ne možemo da garatujemo da će live stream funkcionisati na svim ueđajima. Unapred se izvinjavamo ako ne možete da vidite predavanje.

www.wallpaper.com/design/wallpaper-live-streams-belgrade-design-week-2012