Home

VESTI

“AlterNacija” audicija

No Comments Kultura

Audicija za nove performere trupe "AlterNacija"AlterNacija je ekipa posvećena rekonstrukciji zabave i na toj misiji predano rade njeni kostimografi, scenografi, muzičari, producenti i AlterPerformeri.

Te čudake ste mogli sresti na štulama kako koračaju vašim gradom, ugledati ih iznad vaših glava okačene za svilu, a možda su oko vas plesali igrajući se sa vatrom. A ne bi bilo neuobičajeno ni da su Vas njihovi trejseri preskočili na putu do kuće. 

 

Svakako, uvek je dinamično kad su oni tu.
 
Da bi konceptualna zabava napredovala, potrebno je stalno uključivati nove ljude, nove ideje..Zato ste potrebni Vi! Vi, koji volite da se iskazujete, koji volite da se krećete, igrate, da učite, skačete, smejete se, družite, živite.

 

 

OFF-GUIDE to Majdanpek
Audicija za nove performere trupe "AlterNacija"

 

 
Nije najbitnije da ste se nekada bavili sličnim veštinama, niti da ste visoki, niski, da li ste u školi ili na faksu. Bitno je da želite i da ste spremni da u timu radite na sebi. Naravno, scenska iskustva u glumi ili plesu mogu Vam biti od velike pomoći.
 
Ukoliko Vam performerski svet zvuči primamljivo, idite na audicija.alternacija.com i proverite šta je sve potrebno da bi se prijavili. Ne brinite, nećete popunjavati anketu od 17 strana 🙂 Nama je najbitnije da prepoznamo Vašu motivaciju.  
 
Prijave traju do 05. oktobra.

Za sve dodatne informacije obratiti se na broj: 064/614-6616 ili na mail [email protected]

 

 

Audicija za nove performere trupe "AlterNacija"
Audicija za nove performere trupe "AlterNacija"