Home

VESTI

Akrobatsko-žonglerski klub “Spin”

No Comments Kultura

Klub SpinPoi škola Spin prvo je nastala iz želje performans tima AlterNacije da svoje veštine podeli sa okolinom i nove mlade avanturiste uvede u tajne manipulacije objektima i svojim telom.

 

Kao i svaka ideja, Spin je iz godine u godinu rastao, dok nije izrastao u Akrobatsko-žonglerski klub. Spin je sada mesto u kome se okupljaju AlterPerformeri, trejseri koji se bave parkurom iz organizacije Skochypsticks i uskoro svi vi koji biste da uđete u svet akrobatike i performansa.

 

Svi članovi imaju priliku da savladaju veštine akrobatike, plesa, žogliranja i performansa. Ideja iznad toga je da, radeći u grupama i fokusirajuči se na sopstveni stil, učenici nauče da kombinuju te tehnike u koreografije i druge konceptualne forme. Veliku ulogu u tome imaće i organizovanje seminara sa iskusnim predavačima, putovanja na razne karnevale i predstavljanje kluba širom zemlje.

Početak nove sezone je 18. oktobra, a sve informacije o promotivnim aktivnostima i ostalim informacijama koje vas zanimaju, možete naći na oficijalnoj facebook stranici: facebook.com/spin

 

 

ddd

Akrobatsko-žonglerski klub "Spin"