Home

VESTI

Zoster u Mikser House-u 6. novembra

No Comments Koncerti

Zoster u Mikser House-u 6. novembraU petak, 6. novembra, u Mikser House pravo iz Mostara stiže Zoster kojie će nastupiti u sklopu festivala “Mostarske kiše u Savamali” koji će obuhvatiti izložbe, tribine, gastronomske specijalitete i predstavljanje kulture grada Mostara.
  
Oštri i meki zvuci prošarani mirnim transom i haotičnim delirijumom čekaju beogradsku publiku koja uvek sa oduševljenjem dočeka momke iz Mostara!
  

Zoster je nastao 2000. godine na inicijativu Marija Knezovića i Dražana Planinića. Naziv Zoster nastaje nakon što je Mario preležao herpes zoster, virus koji živi u ljudskom telu, a nastaje prilikom pada imuniteta, dok je Zoster nastao kao posledica pada imuniteta društva i kao potreba da se nešto kaže i učini.

Zoster smatra da je reggae muzika prikladna za ova trusna područja u kojima je doza agresivnosti čak i u muzici previše. Grupa zato prenosi poruke tolerancije, mira, progresivnosti i afirmacije, ljubavi, pa ponekad i edukacije.

 

 

 Zoster u Mikser House-u 6. novembra

Zoster u Mikser House-u 6. novembra

 

 

U dosadašnjoj karijeri objavili su četiri studijska albuma od kojih je poslednji, "Srce uzavrelo", objavljen u januaru ove godine. Trenutno postavu Zostera čine Mario Knezović, Adis Sirbubalo, Atilla Aksoj, Nikola Galić i Goran Rebac

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=wOMEacdfCMY|width=450|height=364{/mgmediabot2}

Zoster – Ko je jamio… (HQ – Official)

 

 

Ulaznice za koncert dostupne su na svim prodajnim mestima Gigs Tixa po ceni od 600 dinara, dok će cena karte na ulazu biti 800 dinara.