Home

VESTI

Zaz u Beogradu!

No Comments Koncerti

Isabelle Geffroy a.k.a. ZAZPopularna francuska pevačica Isabelle Geffroy poznatija kao Zaz, nakon ovogodišnjeg uspešnog nastupa u Novom Sadu, održaće još jedan koncert u Srbiji, i to 1. juna u Beogradu.

“Ona je izrazila želju da nastupi na otvorenom prostoru pred brojnim fanovima u prestonici kojima je zahvalna na nesvakidašnjem prijemu njene muzike. Zaz se vraća u Srbiju sa nekoliko novih pesama, dok njeni aktuelni singlovi La fée i Éblouie par la nuit već osvajaju publiku sa novim spotovima”, navodi se u saopštenju Avalon produkcije. 

 

Kako najavljuju organizatori, lokacija beogradskog koncerta i datum početka prodaje ulaznica biće saopšteni posle praznika.

„Zatečena sam popularnošću. Ne znam šta se definiše pod karijerom, ali je trajalo dugo. A onda su naglo došli popularnost, mediji… Sve se desilo veoma brzo, možda i prebrzo”, ovim rečima Zaz je opisala svoj put na muzičkoj sceni u jednom od nedavnih intervjua.

 

 

 Isabelle Geffroy a.k.a. ZAZ

Isabelle Geffroy a.k.a. ZAZ (slike iz Novog Sada)

Poznata po svojim uličnim nastupima, ova pevačica džez muzike u svom repertoaru kombinuje više srodnih žanrova poteklih iz francuske gradske muzike.

 

Godine 2001. postala je pevačica bluz benda „Fifty Fingers”, a nakon toga karijeru je nastavila u brojnim muzičkim sastavima.
   

 

 Isabelle Geffroy a.k.a. ZAZ

Isabelle Geffroy a.k.a. ZAZ (slike iz Novog Sada)

 

Prošle godine potpisala je ugovor za turneju sa kompanijom „Caramba“ i izdavačem „Sony ATV“. Njen singl „Je veux“ izabran je za letnji hit na TF1.

 

Album „Zaz“ dospeva na prvo mesto francuskih top lista i postiže zlatni tiraž u junu 2010., nakon čega kreće na turneju po frankofonim zemljama.
 

 

 Isabelle Geffroy a.k.a. ZAZ

Isabelle Geffroy a.k.a. ZAZ (slike iz Novog Sada)

 

 

Nakon velikog uspeha koji su njene pesme postigle tokom ove godine u Srbiji, Zaz je 24. avgusta održala koncert u Novom Sadu. Nastup na Petrovaradinskoj tvrđavi, u okviru manifestacije Međunarodna nedelja pevanja „Cantat Novi Sad“, okupio je oko petnaest hiljada ljudi.

 

 

Izvor:

B92