Home

VESTI

Zatvaranje bašte KST-a

No Comments Koncerti

Zatvaranje bašte KST-aJoš jedna sezona privedena kraju. Možemo se ponosno pohvaliti bila je topla, letnja i veoma uspešna. Svaki pravi KSTovac zna šta to zapravo znači! Svakom početku zimske sezone prethodi još jedan veliki, tradicionalni i u najavi dobar koncert! Pričamo naravno o velikom ZATVARANJU BAŠTE KSTa!

    

Pored Maskenbala, Otvaranja bašte i ostalih (ne)regularnih nastupa, ovaj događaj je samo još jedan u nizu koji KST nudi velikim srpskim izvođačima da uvrste u svoje rokovnike!
  

Mnogi su upravo u svojim rokovnicima obeležavali svoje nastupe, baš na našoj bini. Svake godine KST se trudi da svojoj publici obezbedi odličan provod, još bolje izvođače i super atmosferu koje KSTovci zaslužuju za zatvaranje jedne uspešne zajedničke sezone! Ni ove godine neće izneveriti! Imamo čast da vam najavimo ovogodišnje bendove koji zatvaraju našu baštu:

 

– KANDA KODŽA I NEBOJŠA
– BJESOVI
– 357
– DOK 7

Potrudite se da prisustvovanje ovom koncertu obavezno obeležite u svojim MUST DO obavezama, jer je provod zasigurno zagarantovan!
 

 

 Zatvaranje bašte KST-a

Zatvaranje bašte KST-a

 

 

Karte možete da nabavite već od ponedeljka 30. septembra u našem Klubu. Najbrže kupce očekuje cena od 500 dinara. Kad se srećne zalihe istroše, cena u pretprodaji biće 600 dinara. Kupovinu možete obaviti svakog radnog dana od 09-18h na šanku KSTa, ili u noćnom terminu 23-02h od srede do subote!

Spremite se za odličan koncert, napunite baterije, ZATVARAMO BAŠTU!!!