Home

VESTI

Vrhunski glasovi predvođeni Ameliom Brigthman!

No Comments Koncerti

Vrhunski glasovi predvođeni Ameliom Brigthman!Spektakularna  muzička i vokalna  grupa  GREGORIAN održaće koncert u sredu, 8. februara  u Hali sportova u okviru svoje oproštajne turneje “Master of Chants – Final Chapter Tour”.
  
Gregorian u Srbiju dolazi u svom najboljem sastavu koji čine vrhunski vokali predvođeni jedinim ženskim glasom, Ameliom Brightman, sestrom svetski proslavljenog soprana, Sare Brightman.
 

Amelia Brightman nastupala je kao prateći vokal na koncertima čuvene sestre a sa Gregorianom je započela saradnju 2008. godine. Njena uloga u Gregorianu je višestruka jer pored toga što je jedini ženski vokal, Amelia je i jedan od glavnih kompozitora/aranžera u ovom sastavu.

 

Za koncert u Hali sportova, Gregorian je pripremio novi scenski spektakl sa još većom primenom specijalnih i svetlosnih efekata, zanimljivim koreografijama i bogatom scenografijom. Svaku numeru pratiće rasveta uz obilatu primenu lasera.

Gregorian čine osam muških i  jedan ženski vokal iz pratnju rock benda sa bubnjevima, gitarom i klavijaturom  i jedini je svetski sastav koji uspešno sjedinjuje gregorijanski koral sa pop rock muzikom. 

 

 

 Vrhunski glasovi predvođeni Ameliom Brigthman!

Vrhunski glasovi predvođeni Ameliom Brigthman!

 

 

U Hali sportova, 8. februara, izvodiće najveće hitova svetskih izvođača poput Celine Dion, Dire Straitsa, Queen, Guns’n’Rosesa, Rolling Stonesa, U2-a, Depeche Modea, Coldplaya, R.E.M-a, Metallice, Led Zeppelina, Green Daya ali i filmske teme iz filmova Kum, Titanik, i dr..na sebi svojstven način.

Da je reč o svetskoj senzaciji govori podatak o 1.3 miliona posetilaca širom sveta koji su videli njihov show i više od 20 miliona rasprodatih albuma.

Ovaj mističan i magičan bend do sada je snimio 200 pesama koje su objavljene na 11 studijskih albuma kao i šest live DVD izdanja od kojih je jedan DVD snimljen na koncertu u Beogradu, 2013. godine.

Ulaznice za koncert Gregorian, 8. februara u Hali sportova, u prodaji su po cenama od 1900 do 2800 dinara na  svim prodajnim mestima CS Eventima kao i preko sajtova: www.eventim.rs i www.scnovibeograd.rs. Na dan koncerta, blagajna Hale sportova radiće od 18.30h do početka koncerta.