Home

VESTI

Vrhunska tehnika u službi moćnog glasa Toma Jonesa!

No Comments Koncerti

Vrhunska tehnika u službi moćnog glasa Toma Jonesa!Nastup velikana muzičke scene, Sir Tom Jonesa u Kombank Areni se približava. U nedelju, 15. juna po drugi put obradovaće publiku u Srbiji svojim hitovima She’s a lady, It’s not unusual, Kiss, Delilah, If I Only Knew, Sex Bomb i dr.

  

Tom Jones u Beograd dolazi dan ranije, u subotu, 14. juna zajedno sa svojim desetočlanim bendom. Kako je sam nedavno izjavio za naše medije, njegov nastup neće pratiti grandiozni scenski efekti i koreografije kao što to praktikuju brojne svetske zvezde: “Ne mogu da funkcionišem sa mnogo ljudi na sceni. Igračice, plesačice, sve me to dekoncentriše.” – rekao je Tom Jones i dodao: “Moj bend, moj glas i ja smo sasvim dovoljni. Uopšte ne igram loše.”
 

Zbog toga je među najvažnijim stavkama u tehničkoj listi upravo audio ali i oprema za svetlo koje nije moguće naći u našoj zemlji tako da će se za potrebe koncerta, miksete za zvuk i svetlo doneti iz inostranstva (Austrije i Italije). Pored toga, muzičari će svirati na vrhunskim instrumentima među kojima su Hammond klavijature i Fender gitare.

“Zahvalan sam što mi je glas i dalje snažan i što mi vibrato nije usporio. Vibrato kod pevača sa godinama može da uspori i da počnete da zvučite kao kada pokrećete mašinu. Ali hvala Bogu, meni se to nije desilo. I dalje pevam prirodno. Vodim računa o sebi, pijem dosta vode i uvek se trudim da spavam osam sati.” – izjavio je nedavno Tom Džons.

Tom Džons je 2009. godine prvi put nastupio u Areni a na koncertu koji je trajao preko dva sata  zagrejao je publiku svojim najvećim hitovima iz gotovo poluvekovne karijere.  Tada je svojim izuzetnim glasom prodrmao Arenu, a i dalje sa istim žarom i zavodničkim šarmom osvaja publiku. Nakon prošlog nastupa ovog velikana naši mediji su izveštavali u superlativima, a on je na kraju poručio: “Beograde, vidimo se uskoro ponovo” i održao obećanje!

 

 

 Vrhunska tehnika u službi moćnog glasa Toma Jonesa!

Vrhunska tehnika u službi moćnog glasa Toma Jonesa!

 

 

Ulaznice po cenama od 2200, 2500, 2800, 2900, 3200, 3900 i 4900 dinara mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, “Ušće” Shopping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs

Dodatne informacije na sajtu www.kombankarena.com kao i na društvenim mrežama:

www.twitter.com/arenabeograd
www.facebook.com/KombankArena
www.youtube.com/channel/UCifOLii0p63VtOS_fr4LAOw
www.instagram.com/kombankarena#